probaj instalirati acd see,sejvaj preko njega bez beda
evo ekipa
imam jedan doslovno jadan problem
svaku sliku koju zelim sjevati mogu je sejvati samo u btmp formatu {+devil+}
...
naime prilikom save pitcure as .. onda ime i dole bi mi se obicno ponudio moguci format sejvanja slike..
sada je moguc samo .btmp iako su gif slike, animacije !!!
u cemu bi mogao biti problem ?
dakle zelim slike spremiti u jpegu kako spada ili barem u gifu .. kako je u originalu ..
ili mi preporucite neki forum na kojem bi za taj hebeni problem mogao naci rjesenje
danke ekipa![]()
probaj instalirati acd see,sejvaj preko njega bez beda
Ili na kraju imena dodaj .gif ili .jpg
Moram priznati da nisam shvatio o kojem programu se govori? O browseru, ili o nekom grafičkom? Ili Word, možda? Paint? Koji prog?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pretpostavljam da se radi o sejvanju iz Internet Explorera, to je dokumentirani bug, treba samo malo proguglati, npr. ovako nešto. Ili još pametnija solucija, prijeđi na Firefox...
ja mislim da covijek govori o Paintu,jer kaze kada zeli da sejva,da nemoze birati format slike,zato sam mu reko da instalira Acd see,pa ce moc sejvat preko njega
I meni palo na pamet.. Ako je MSIE, Gog je riješo stvar. A ako nije...nećemo znati dok se Gattsu ne javi.
mislim da je ovo najbolja solucija.Izvorno postao gog
hehe, to sam odmah probao ..Izvorno postao Dark
sejva ju ali u btmpu ..
a kada ju idem promijeniti s nekim dr. programom nemoze mi sliku otvoriti![]()
da, imam crazy browserIzvorno postao BlueDevil
koristim ga vec 1.5 god dakako svaki put stavim noviju verziju ..
taj browser mi je prejak .. bas rula ..
nikada nisam imao taj problem...
Pa napisao sam ti riješenje, crazy browser nije browser nego shell za internet explorer...
A osim toga, odi na www.maxthon.com - vidjet ćeš da je ko CrazyBrowser, ali bolji
A onda se opameti više, ko što sam i ja, i instaliraj FF. Isplati se, vjeruj mi
Da ne velim da sam dosad bio zagrišeni MSIE-ovac, i imao gore napomenuti shell othad je izašao...
Ja sam isto dugo koristio maxthon, tj. myie2, tako se zvao dok sam ga ja trošio... Močna stvar...
je, točno!
Ali eto, prešao sam na FF. Nego nije mi jasno kako ja nikad nisam imao taj problem s IE? Onol, GIFove sam spremao ko GIFove, JPEGove jko JPEGove... Možda je i tu MyIE2 (aka Maxthon) pomogao![]()
evo probao sam staviti Maxthon
i ista stvar.. jpg mi sejva u btmp
zadnja solucija mi je FF
to cu instalirati sutra.. pa javim kako je proslo =(
Onda je nešto sa IE-om.
btw. I ja koristim maxthon ako zatrebam IE![]()
Ja već duže vrijeme koristima Avant Browser i full sam zadovoljan
IE je smece puno rupa,promjeni to.bilosta osim ie-a ( i jos imas staru verziju)Izvorno postao IggXy
Je si li ti uopče pročitao što sam ti ja napisao?!?!!?Izvorno postao Gattsu
MAXTHON KORISTI INTERNET EXPLORER ZA PRIKAZ STRANICA; APSOLUTNO JE SVEJEDNO KORISTIŠ LI ČISTI IE ILI MAXTHON!!!! Stavio sam ti i link sa riješenjima.
@IggXy, IE5.0?!?!?!? Jel' ti uopće vidiš stranice kak spada?!?!?
Jok. Na 3.11 (for Workgroups). Ali je apgrejdo čovjek MSIE.Izvorno postao cyberphere
![]()
hehe, FF je rjesio problem =D
malo je cudan i puno lijepsi mi je trenutno maxtron ...
ali moram malo FF customizirati pa ce sve biti ok =)
Bookmarks