ja sam bio na tekmi
bilo je sve u redu dok se nije digo jedan od vođa partizanovih navijača,
koji se prošverco s novinarima, i digo u zrak tri prsta
tu su svi poludili i počela je šora
kad su novinari otišli, poslije je sve bilo u redu
ja sam bio na tekmi
bilo je sve u redu dok se nije digo jedan od vođa partizanovih navijača,
koji se prošverco s novinarima, i digo u zrak tri prsta
tu su svi poludili i počela je šora
kad su novinari otišli, poslije je sve bilo u redu
Ma kakva unija!Mi ako tamo udjemo bit cemo gladniji od onih iz afrike,jer nemozes zivjet u standardu u kojem ce kruh kostat 10 eura a placa ce ti bit 400 eura!A di su tek rezije za zivot!Jebes uniju to je samo reklama.Zalosno je sta je tako ispalo ali spomenuli ste da ste gledali onaj film komsije,pa nije to bezveze prikazano,eno gamad opet dolje u lici trazi svoju srpsku krajinu i neka svoja prava,nek idu slobi u haag se zalit sta ih je zajebo!Ne vjerujem da ce se ista zaboravit jer sta bi onda bilo sa ostalim ratovima u svijetu.Generacije od 91' sta je rodjena ce sve to da naplati i nikad nece zaboravit!Ja imam brata 93' godista i vjerujte mi oni ne oprastaju!Istina da nisu svi srbi krivi ali vecina je i jos uvijek samo cekaju ponovno svoju priliku.Ovi vani toliko galame za gotovinu a sta je sa karadzicem,sece se po banja luci ko gospodin!Zalosna je ova tema jer u povijesti je dokazano da je hrvatski narod vise puta bio neslozan u nekim situacijama u kojima nije smio.Zalosno ali ne krivim nijednog naseg navijaca,dakako kao sta su rekli to je sve bilo organizirano,i s jedne i druge strane.
I ovo da nije dovoljna provokacija sta je digao tri prsta nije dovoljna je upravo suprotno,predovoljna zato sto vec nekoliko mjeseci po slavoniji se crtaju kokarde i ostali cetnicki znakovi i slogani,primjer:u jednom mjestu blizu granice sa srbijom je na hrvatskoj ispisana ona pjesma Salji Slobo salate bit ce krvi bit ce mesa klat cemo hrvate.I sad da to presutis,pa ja bi to njima koji su napisali istetovirao hrdavim sarafom iz 51' na celo pa golog natjero da propjesaci cijelu hrvatsku!
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks