Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Tema: ronjenje

Hybrid View

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evp ja vam mogu dat neke male osnove treniranja zadržavanja daha na suhom i meditacije. Prvo se udobno smjestite, najbolje je sjesti jer se u tom položaju gubi najmanje energije (ležeći se možete ugušiti.). I onde, ne udahnut puna pluća pa pokušat zadržavat zrak, nego pluća posve isprazniti pa onda sasvim lagano udisati neprekidno male kolićine zraka. Tijelo će se pomalo privikavati i nakon par puta ćete moći sve duže raditi takve udisaje. Onda par puta jako duboko udahnite pa izdahnite. Nakon par dana ćete već moći dosta duže zadržat zrak nego na početku.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger
    Evp ja vam mogu dat neke male osnove treniranja zadržavanja daha na suhom i meditacije. Prvo se udobno smjestite, najbolje je sjesti jer se u tom položaju gubi najmanje energije (ležeći se možete ugušiti.). I onde, ne udahnut puna pluća pa pokušat zadržavat zrak, nego pluća posve isprazniti pa onda sasvim lagano udisati neprekidno male kolićine zraka. Tijelo će se pomalo privikavati i nakon par puta ćete moći sve duže raditi takve udisaje. Onda par puta jako duboko udahnite pa izdahnite. Nakon par dana ćete već moći dosta duže zadržat zrak nego na početku.
    Avenger
    Čovjek je u pravu šta da kažem više.! Mogao bi ja o tome i još koji savjet ali neželim biti nametljiv.
    Neki se i danas pitaju dali je zemlja stvarmo okrugla ili je velika ploča na leđima divovske kornjače.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove