= Citat = Izvorno postao Vuki
Pa dobro wb ako ti nemožeš skočiti dalje od dva metra to neznači da drugi nemogu tri. Ustvari nije važno, misli si šta hoćeš ali moraš malo procijeniti kome i kada vjerovati.
P.S. tada sam imao 18g i u opkladu su ulazile dvije gajbe Osiječkoga a stariji "frajeri" su takođe tvrdili da se nemože.Ali ja i društvo smo te večeri imali feštu na igralištu u naselju. Nije da se opravdavam ali kad me vuku za jezik.
(kao budući doktor trebao bi više poznavati ljudsko tijelo i granice tolerancije)
pa koliko si ti puta editiro taj svoj post??
no dobro, bitno da si ti njime zadovoljan.. a što se granica ljudskog tijela tiče, tu bi ti radovi dr. mengelea mogli pomoći, on se bavio takvim testiranjima (npr. koliko dugo čovjek može živjeti samo pijući morski vodu i sl.), ali u normalnoj medicini, hvala Bogu, nema takvih eksperimentiranja, pa su i saznanja donekle ograničena...

ja ti samo kažem da sam gledao film u kojem PROFESIONALNI RONIOCI jedva na okladu idu do 5 minuta... no to je samo film, u filmu uvijek smanje doživljaj , dok je u stvarnosti to daleko bolje, pa i 18-togodišnjak za 2 gajbe može više...
Ne kažem da nije moguće ili da ne vjerujem a-priori, sigurno ima ljudi koji su i duže izdržali i uvukli se u neke knjige s rekordima, ali malo mi je čudno kako se baš na ovom forumu u samo par posteva nakupilo ljudi koji dah mogu držati više nego kaj meni treba da skuham tvrdo kuhano jaje...