Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 43 od 43

Tema: ronjenje

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ronim na dah...mogu izdržat 2-7minuta(ovisi jesam li odmoren...)...malo sam "jači" pa mi nije hladno roniti najviše sam zaronio 11metara...ali je to stavr vježbe na moru svaki dan samo sat veremna posvetim ronjenju(makar i u plićaku)
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na ovom malom forumu vec dva covjeka mogu izdrzati pod vodom 7 minuta, to bi na zraku bilo 8,9......pa probajte....

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nevjerojatno... stvarno... mislim da je ovo sa 7 minuta za onaj thread 'u svom svijetu'...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 min se postiže treningom od bar 3 mjeseca (za nas smrtnike),
    ja za opkladu jedva izdržao 5min na suvom i bez naprezanja.
    Ovima svaka čast.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s kakvim satom je to mjereno?

ma dajte, gledo sam neki film di se dvojica ronioca (dakle profesionalci) natječu ko će duže izdržat, pa su ta dva profesionalca jedva jedvice 5 min uspjeli i to je kao bilo svijetsko čudo... zato nemojte molim vas izmišljati... znate, kad se to mjeri, ne smije se disati na nos...
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa dobro wb ako ti nemožeš skočiti dalje od dva metra to neznači da drugi nemogu tri. Ustvari nije važno, misli si šta hoćeš ali moraš malo procijeniti kome i kada vjerovati.
    P.S. tada sam imao 18g i u opkladu su ulazile dvije gajbe Osiječkoga a stariji "frajeri" su takođe tvrdili da se nemože.Ali ja i društvo smo te večeri imali feštu na igralištu u naselju. Nije da se opravdavam ali kad me vuku za jezik.
    (kao budući doktor trebao bi više poznavati ljudsko tijelo i granice tolerancije)
    Zadnji uredio VuKi : 30-03-2005 u 18:34
    George Eliot

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    znate, kad se to mjeri, ne smije se disati na nos...
    a izdisati
    George Eliot

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad štopao, 8 minuta 43 sekunde u stanju meditacije. Ko nevjeruje, nemora.
    Al dobro, recimo u trenutcima većeg naprezanja pod vodom, natezanja s hobotnicama ili slično, nemogu više od 3 i pol minute.
    Al ja ronim od svoje 5. godine i trčim i vozim bicikl skoro svaki dan, pa imam kondicije.
    Bio sam malo na moru prošli vikend, išo malo ronit i posve je ugodna voda. Nije mi ni odijelo trebalo, samo kapa (ronilačka, da ne misli netko da sam išao ronit s šiltericom ) i to je to.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuki
    Pa dobro wb ako ti nemožeš skočiti dalje od dva metra to neznači da drugi nemogu tri. Ustvari nije važno, misli si šta hoćeš ali moraš malo procijeniti kome i kada vjerovati.
    P.S. tada sam imao 18g i u opkladu su ulazile dvije gajbe Osiječkoga a stariji "frajeri" su takođe tvrdili da se nemože.Ali ja i društvo smo te večeri imali feštu na igralištu u naselju. Nije da se opravdavam ali kad me vuku za jezik.
    (kao budući doktor trebao bi više poznavati ljudsko tijelo i granice tolerancije)
    pa koliko si ti puta editiro taj svoj post??
    no dobro, bitno da si ti njime zadovoljan.. a što se granica ljudskog tijela tiče, tu bi ti radovi dr. mengelea mogli pomoći, on se bavio takvim testiranjima (npr. koliko dugo čovjek može živjeti samo pijući morski vodu i sl.), ali u normalnoj medicini, hvala Bogu, nema takvih eksperimentiranja, pa su i saznanja donekle ograničena...

ja ti samo kažem da sam gledao film u kojem PROFESIONALNI RONIOCI jedva na okladu idu do 5 minuta... no to je samo film, u filmu uvijek smanje doživljaj , dok je u stvarnosti to daleko bolje, pa i 18-togodišnjak za 2 gajbe može više...
    Ne kažem da nije moguće ili da ne vjerujem a-priori, sigurno ima ljudi koji su i duže izdržali i uvukli se u neke knjige s rekordima, ali malo mi je čudno kako se baš na ovom forumu u samo par posteva nakupilo ljudi koji dah mogu držati više nego kaj meni treba da skuham tvrdo kuhano jaje...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa koliko si ti puta editiro taj svoj post??
    no dobro, bitno da si ti njime zadovoljan..
    Editirao da nebih cijepkao iliti djelio jednu misao na više postova + funny foto (i zašto ti je onaj smiley "retardiran")
    a što se granica ljudskog tijela tiče, tu bi ti radovi dr. mengelea mogli pomoći, on se bavio takvim testiranjima (npr. koliko dugo čovjek može živjeti samo pijući morski vodu i sl.), ali u normalnoj medicini, hvala Bogu, nema takvih eksperimentiranja, pa su i saznanja donekle ograničena...
    Ovo nema veze sa pameću možda je šala ali je ne shvaćam.
    Ne kažem da nije moguće ili da ne vjerujem a-priori, sigurno ima ljudi koji su i duže izdržali i uvukli se u neke knjige s rekordima, ali malo mi je čudno kako se baš na ovom forumu u samo par posteva nakupilo ljudi koji dah mogu držati više nego kaj meni treba da skuham tvrdo kuhano jaje...
    Da probaš vježbati tehniku možda bi se iznenadio za koliko si sam sposoban.
    Npr. meni su rekli na sistematskom pregledu za vojsku da sam za mornaricu po obimu pluća. Tako da je rezultat danas više ne pušim i probao tehniku zadržavanja daha (iako nije na bazi joge ili inih ) baš zbog zanimanja šta su to "pluća na dah". Netko zna skijati a netko roniti
    ---------------------------------------------------------------------
    poštujem izjave drugih i ako lažu , sami sebi lažu.
    Zadnji uredio VuKi : 30-03-2005 u 22:17
    George Eliot

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evp ja vam mogu dat neke male osnove treniranja zadržavanja daha na suhom i meditacije. Prvo se udobno smjestite, najbolje je sjesti jer se u tom položaju gubi najmanje energije (ležeći se možete ugušiti.). I onde, ne udahnut puna pluća pa pokušat zadržavat zrak, nego pluća posve isprazniti pa onda sasvim lagano udisati neprekidno male kolićine zraka. Tijelo će se pomalo privikavati i nakon par puta ćete moći sve duže raditi takve udisaje. Onda par puta jako duboko udahnite pa izdahnite. Nakon par dana ćete već moći dosta duže zadržat zrak nego na početku.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger
    Evp ja vam mogu dat neke male osnove treniranja zadržavanja daha na suhom i meditacije. Prvo se udobno smjestite, najbolje je sjesti jer se u tom položaju gubi najmanje energije (ležeći se možete ugušiti.). I onde, ne udahnut puna pluća pa pokušat zadržavat zrak, nego pluća posve isprazniti pa onda sasvim lagano udisati neprekidno male kolićine zraka. Tijelo će se pomalo privikavati i nakon par puta ćete moći sve duže raditi takve udisaje. Onda par puta jako duboko udahnite pa izdahnite. Nakon par dana ćete već moći dosta duže zadržat zrak nego na početku.
    Avenger
    Čovjek je u pravu šta da kažem više.! Mogao bi ja o tome i još koji savjet ali neželim biti nametljiv.
    Neki se i danas pitaju dali je zemlja stvarmo okrugla ili je velika ploča na leđima divovske kornjače.
    George Eliot

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neka, tnx Vuki, samo ti daj koji savjet, ne znam ni ja sve!
    Ovakve vježbe mogu ispočetka biti pomalo neugodne, i možete imati osječaj da vam fali zraka, ali nebojte se, nećete se ugušit! Samo onda kad vam se baš čini da više nemožete izdržat, duboko dišite i sve super. A te vježbe pomažu i jednostavno za kondiciju, naravno to nije dovoljno, treba puno trčat, vozit bicikl ili se baviti nekim drugim sportom.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na moru su mi najbolji izlasci,picigin i odbojka na pjesku joj kad ce ljeeetooo ..njami
    neam opremu za ronit
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mala i meni isto...nek se oni guse,ali nema nis bolje od picigina i izlazaka sa drustvom!
    whatever

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger
    Neka, tnx Vuki, samo ti daj koji savjet, ne znam ni ja sve!
    Ovakve vježbe mogu ispočetka biti pomalo neugodne, i možete imati osječaj da vam fali zraka, ali nebojte se, nećete se ugušit! Samo onda kad vam se baš čini da više nemožete izdržat, duboko dišite i sve super. A te vježbe pomažu i jednostavno za kondiciju, naravno to nije dovoljno, treba puno trčat, vozit bicikl ili se baviti nekim drugim sportom.
    Je si li siguran da je to najpametniji savijet? Ukoliko se zadržavanje daha i hiperventiliranje ponovi nekoliko puta može doći do nesvjestice, postoji i neko stručno objašnjenje no nisam se nikad time zamaro...

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma vjeruj mi, stručnjaci isto to savjetuju. Jer kad onog sporog udisaja uvijek mozak ima dovoljno kisika, a kod dubokog disanja ne govorim i NAGLO udisati, nego samo duboko, do punog kapaciteta pluća, tako da je uvijek sve 5. A zato sam i rekao da treba sjest i zatvorit oči i opustit se. Tako da nema frke.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao IggXy
    Ronim na dah...mogu izdržat 2-7minuta(ovisi jesam li odmoren...)...malo sam "jači" pa mi nije hladno roniti najviše sam zaronio 11metara...ali je to stavr vježbe na moru svaki dan samo sat veremna posvetim ronjenju(makar i u plićaku)
    nisam ni napomenuo da s "vježbom" počinjem od 6mj a 6-7 min mogu izdržat tek potkraj 8 mjeseca...na moru sam od kraja škole do početka...tako da imam vremena za vježbanje
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove