A jesi instalirao SP1? Jel tek sa njim Windowsi imaju podršku za bluetooth
Sve je radilo dobro,ali otkako sam promijenio matičnu,friško instalirao XP,sve drivere(BT isto) pa PC suite i poslije miliona restarta uparim Njoku sa PC-om,otvorim propertiese mRoutera označim COM4 i COM500 za korištenje i krene on,pojavi se connecting... 5 sek. kasnije disconnecting i kraj.Ponovio sam nekoliko puta,ponovno instalirao BT adapter i PC suite(isto nekoliko puta) i opet isto
.
Dali je slučajno netko imao sličan problem povezivosti i možebit riješio nekako to?
Unaprijed hvala za odgovore
ako je instaliro drivere od bt dongla sp1 je nepotreban....znaci nije to...
Ma imam XP sa integriranim SP1 na CD-u,a nakon toga sam još instalirao Autopatcher 4.6(i s njim mi je prije radilo bez problema).
neka proba instalirati sp1, pa onda sp 2
(prvo sp 1 pa sp 2 zato kaj se nekima koje znam a da su odma stavljali sp 2 rušio sistem)
ja nisam imao i nemam sp2 a bluetooth radi normalno
naime kad sam instaliro sp2 dogodilo mi se upravo ono sto si reko.
jel imaš neke komunikacijske softove osim PC suita instaliran nan kompu (možda ne ki za SE ili slično) ? PC suit se zna potuć sa dosta stvari na PCju. meni se dogodilo da je bio SW od SE instaliran pa kasnije sam stavio PC suit i stvari nije radila. Jesi probao za nekim drugim telefonom (nokijom)?. Probaj gasit telefon, da se BT na fonu restarta nekoliko puta to isto često pomaže.
dobar grah daleko se čuje
Skini drajvere bluetooth-a, instaliraj service pack 2, trebalo bi da bude dovoljno,a ako želiš da koristiš drajvere bluetooth-a, ima upustvo korak po korak kako da se instaliraju ako je windows već prepoznao bluetooth.
Takođe je važno da dopustiš programima slobodnu konekciju ako koristiš neki firewall tipa zone alarm ili sl.
Mislim da je to to uz uslov da je sve ostalo pravilno instalirano.
![]()
Izvorno postao sms freak
Buraz i kod mene nece ... sto vise ja kada hocu da zakacim onu kvacicu na BLUETOOTH on prikaze neki error kaze pogledaj u opcijama nes ... inace preko ovih drivera sto sam dobio uz Bluetooth adapter idem na INTERNET i sve frcera ... ali nikako ne mogu da podesim da radi sa NOKIA PC-SUITE ... inace imam N-GAGE !!! I WIN XP + SP1
jesi razmisljo o tome da procitas error koji ti javlja i tako pokusas rijesit problem?
...ako to nedari onda kreni korak dalje....
Izvorno postao sodom
Ne neg sam gledao u njega !!! Dasta sam neh pokusao ga RIJESITI ali nikako da proradi na PC SUITE ... kuzis ... a kruh te radi na ovom programu sto je dosao uz Bluetooth adapter ... konektujem se i na net preko GPRS.a sve ali na NOKIA PC SUITE nece i imam zadnju verziju PC SUITa
pretopstavljam da pc suite ima problema sa tvojim sp1 ,na nokijinim stranicama pise sp1 or later al mislim da bi service pack 2 rijesio problem
Izvorno postao sodom
Jes ja sam bio stavio SP2 pa moro cijeli system brisat ... ej starac ja sam iz BiH nemam ja love za orgigi verziju Win.a ...
a zasto mislis da je situacija kod mene bila drugacija?...ili mislis da se kod nas kupuje original softverIzvorno postao BlackCode
![]()
instaliro sam sp2 5 puta a uvjek je bio neki side efekt,ond sam fino formatiro c:/ ponovo instaliro windowse i sp2 i stvar radi ko bebica....to je opce poznato da sp2 radi probleme kad se instalira
Izvorno postao sodom
Znam i ja sam ga tako instalirao ... formatirao c:/ instalirao windowse sa SP1 i onda nabacio SP2 i onda su nastali problemi ... nego da se vratimo na temu smiju li se ovdje postavit SLIKE da ti pokazem sta mi izbaci???
jasno.napravi screenshot uploudaj sliku i pod go advance ju "zakelji" u post...ali mi se nekako cini da cu ti opet spomenuti sp2....razlog tomu je sto sam i ja imao isti problem kao i ti osim ovog errora
Bookmarks