Gogs, onaj tko vodi i administrira forum lupit ce opciju da korisnicima omoguci odabir predlozenih skinova!!
niposto posao moderatora i administratora nije da udovoljava necijim zeljama i radi na polju (konkretno na skinovima za vbulletin) koje ga inace uopce ne interesira samo kako bi udovoljio nekolicini clanova koji su pozeljeli estetske promjene.. meni osobno novi skin nije neophodan, zadovoljna sam i s ovim, i zasto bih primjerice sad ja morala ici raditi novi skin?
mislim, zaista si bubnuo glupost!
ako se TEBI ne svidja kako forum izgleda, ako si se TI pozelio promjene, onda TI trebas napraviti skin i dati ga adminima da ga uvrste u skinove foruma! a nikako admini nece skociti na tvoj ili iciji tudji zahtjev za izradom skina!!

ovdje se ne radi o opciji na koju je dovoljni kliknuti misem da bi se ukljucila/iskljucila.
radi se o poslu koji iziskuje mnogo vremena! vodstvo foruma ionako svakodnevno dobrovoljna odvaja svoje slobodno vrijeme kako bi moderiralo i vodilo ovaj forum! mi nismo vasi animatori koji su duzni zabavljati vas i udovoljavati svakom vasem prohtjevu!!

sum up: zelis skin, napravi ga!