= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
Nadalje, shvaćam da Inovator dodatno studira, i samim time sam uvjeren da mu ovaj forum nije prioritet. dosta sam postova prijavio jer su bili na krivom mjestu, dan danas nisu pobrisani. Eto, Inovator je malo kiksao. Prašta mu se, ne može baš svaku sitnicu uhvatiti... E tu bi trebao nastupiti drugi moderator tog foruma... A njega nema. krše se pravila (slučajno ili namjerno), a postovi se ne premještaju i ne čiste iz teme koje mora biti pregledna i svim korisnicima, ponajviše novim članovima koji se, naravno, teže snalaze.

iskreno, ovo je laž. ako si koristio report, nema šanse da postoji DOSTA postova koje si prijavio, a da ja nisam reagirao, čak štoviše u nekoliko navrata si direktno i na mail dobio rekaciju/obrazloženje.
Nove članove uputim s vremena na vrijeme, no očekuje se da i oni kao što smo svi mi pročitaju pravila, Sticky teme koje su napravljenje baš za njih, a i realno je za očekivati da je na forumu još netko aktivan osim samog moderatora, jer mi je suludo gledati da u 10 tema stoji da je zadnjih 10 postova mojih. Zato se nastojim ne gurati gdje to uistinu nije potrebno