= Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
wtf? ..evo ovo ti je barem 5puta ozbiljniju forum od ovoga -http://forum.pcekspert.com/ ..a pogledaj koliko oni imaju karafeka, i doslovni gluposti..pa ti sad reci
o boze, vjeko..
prvo i osnovno, forum mi se ucitavao osjetno duze od cafe.mobila. a imam adsl!!
drugo, na prvi pogled nista nije drugacije, osim sirine preko citave strane, i crne boje texta gdje je nasa tamnoplava!
e onda trece! kliknes na temu, upiknu te u oci ne samo avatari koji su fakat veliki, nego i slike u sigovima. a najvise prostor za oglas koji me i na jedno gledanje uspio iziritirati!! rezultat - tekst gubi na vaznosti zbog slika ivana balica u sigovima i ne znam ceg sve ne!
vjeko, kolko cesto cafe mobil padne? server nam je iovako opterecen!! mobil kao glavni sponzor foruma ne da vise para da se nesto pojaca!! a ti bi jos avatarcine i slike u sigove trpao?! a mislim, daj pare za hosting i sve ostalo, pa radi fejsliftinge po forumu!
a sto se smajlica tice, oni su nuzno zlo!! ima masa, masa ljudi ovdje koji osobu koja u post u tematskom dijelu natefteri hrpetinu smajlica ne dozivljavaju ozbiljno!! cak i u cetaoni ponekad zna biti iritantno kad se citava stranica zuti i zeleni od njih!!