nikoga ja ne teram, boze sacuvaj, samo uocovam da se na ovoj temi vrti par nickova koji non stop kukaju da bi nesto mijenjali, da je forum dosadan, ruzan.. zao mi je ako si se nasao prozvanim u mom tekstu, jer mi to nije bila namjera, ciljala sam na one koji traze linkove duginih boja, tekst koji se voza i svakakve ostale kerefeke. da, imas pravo, onaj forum izgleda veselije, no pogledaj mu naziv, "seljacine online", to dovoljno govori.. ovo je zamisljeno kao jedan ozbiljan, pregledan, tematski forum. zaista mu ne bi prilicio drecavo zeleni tekst ili blinkajuce bijeli link "search here".
za face lifting u obliku drugih boja skina/teme foruma jesam, ali opet da se da na izbor korisniku, i da se, naravno, ne pretjeruje. samo ocito nitko nije dovoljno zainteresiran za to.. ma kako to sad?! svi kukaju da je forum ruzan i dosadan, a nitko se ne bi potrudio napraviti skin?! svi koji kukaju ocekuju servirana rjesenja! zasto se oni, koji imaju znanja, sami ne potrude?! a bilo je i "hakera" na ovoj temi, nemoguce da oni nemaju znanja..
problem u ovom forumu je da je doslo do zasicenja. starim clanovima nije vise toliko napeto provoditi vremena i truda na njemu kao sto su to cinili prije, "novi klinci" jos nemaju ni znanja ni zrelosti za konkretna rjesenja.. dolazi do toga da je daleko najaktivniji dio foruma cetaona, pa je masa ljudi forum prestala dozivljavati u smislu u kojem je on zamisljen, i onda shodno zayebanciji u cetaoni ocekuju da ce forum poprimiti izgled cirkusa..

Odgovori uz citat
Bookmarks