= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
dodat novi skin na forum je jako malo posla... slažem se, treba ga napravit... ali, gore si navela kako smo mi gotovani...
gogs sredi se. dvije stvari:

- prva je da mi možda i nismo neki dizajneri (bar ja nisam)
- druga je da je ponuđena opcija da tko ima ćuka za dizajn napravi skin i stavit ćemo. rezultat te ponude je = NULA

gotovi skinovi - tenkiju, ali radije bih htio imati naše custom cafe skinove, ako ćemo imat nešto. kao baza može poslužiti neki gotovi pa da se uredi u duhu cafe mobila, okej, inspiracija dobrodošla (samo pazite na licencne uvjete za gotove skinove)

i ne zaboravi da svo to vodstvo koje prozivaš odvaja vremena koliko može u svom životu, dobrovoljno, i ako nitko ne vidi sebe u tome da radi skin, zašto si ti uzimaš za pravo tjerati nekoga da to napravi. ja si ne uzimam to pravo. ideja zajednice je da napravi tko što zna, može i želi, zato je ponuđena opcija da bilo tko s foruma napravi skin.

a to što si ti gotovan i nešto 'zahtijevaš' - potakni sebe na akciju, zahtijevaj to od sebe i javi se za dan-dva-tjedan-dva da imaš skin za ponuditi. počni od sebe a onda prozivaj 'vodstvo'. okej?