Nezan jeli ovo vec neko navea al mislin da bi bilo jako korisno kad bi se ovo uvelo, a to je da pretrazivac na forumu trazi i rici od tri i manje slova jer cesto upravo zbog toga nemogu nac neke stvari.
Nezan jeli ovo vec neko navea al mislin da bi bilo jako korisno kad bi se ovo uvelo, a to je da pretrazivac na forumu trazi i rici od tri i manje slova jer cesto upravo zbog toga nemogu nac neke stvari.
FORD FOCUS RS500
I like it!
vbulletin pretraživać nema tu mogučnost, ali zato kad pretražuješ neke stvari na forumu, preporučio bi ti da koristiš google, jer on sve indeksira, pa tako i riječi manje od 3 znaka.Izvorno postao lujito
sms freak ima u potpisu direktan link za pretraživanje foruma preko googlea:
pretražite forum preko Google-a
ili jednostavno u google.com ili google.hr upiši "ključna riječ+cafe.mobil"
ovako je lakse, ako se vidi potrebnim, lako se otvori nova tema
Ja bi promjenio da mogu da se u sig može slika stavit
@zeus - ne može slika u sig, to bi usporilo učitavanje foruma, mnogi žive još uvijek na modemu pa je sporo, a onima koji i jesu na DSL-u je to samo prijenos više podataka koje moraju platit. to je isto jednom prilikom u nekoj temi o sigovima objašnjeno i obrazloženo. tako da i taj prijedlog ne može proći.
slažem se,ali moram napomenut pametni znaju cemu služi adblockIzvorno postao cyberphere
![]()
ja sam za dieju slike u sigove d onekoliko kb .
al dobro.
predlažem da se oglas veže za ime te da se omogući uz update i promjena naslova , znači ukratko , jedan oglas na korisničko ime pa ga updateaj kolko ti srce želi bez gomilanja
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Čim zappan bude u mogućnosti -> Quick reply ( i to sa opcijom citiranja) ne samo na dnu teme već i kod svakog pojedinog posta.
rado, aliIzvorno postao andrija
a) QR je počeo štekat u jednom trenutku pa je isključen
b) kak si to zamislio kod svakog pojeidnog posta, to neće ići ni da mi se ideja sviđa (a ne sviđa mi se imat iza svakog posta box za QR). kad je QR aktivan, svaki post ima ikonu da se na njega QR-a koja te baca automatski na dno u QR box
Mislim da bi trebalo obnoviti licencu u upgradati forum pa vidjeti što je sa QR-om...
..da netko pokrene thread "hacking, cracking, signing, installing "
ali da bude za neiskusne članove.
nemojte mi sad "..pa ima searchilica"
aj ti to objasni tetki koja je od firme dobila N97, ili nešto još strašnije, pod mus.
treba im pomoći. inače, fućkaš forum.
Kak bi to izgleda da strpaš unutra Symbian, Android, iPhone, WM, SE....? Za sve to već postoje teme samo treba nać.
Ako trebaš za Nokiu N97 evo par tema:
[Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
Pitanja vezana za potpisivanje aplikacija i hakiranje softa
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Razmisli malo što ti zapravo tražiš. Da sad sve ono što smo godinama pisali i međusobno dijelili znanje ponovo pišemo i objavljujemo samo zato jer tu ima novih koji se ne snalaze na forumu. Otkrivali smo nove stvari, često riskirali i vlastite, ne baš uvijek jeftine, mobitele kako bi naučili nešto novo i to smo ne baš lako stečeno znanje nesebično ovdje podijelili i još to ovakvima poput tebe nije dovoljno. Sad bi trebali ponovo sve to skupljat i servirat nekom pod nos.
E pa neće ići!
Oprosti, ali ako se netko ne može potrudit i naučit snalazit na forumu onda je bolje da mobitel ostavi onakvim kakav je došao iz tvornice. Sve drugo je put k uništenju mobitela.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma da ne bih još za svaki sig postavljao adblock... Ja stvarno ne vidim svrhu i slikama u signature-u, za takve stvari postoji avatar...
ma jasno,potpuno se slazem,ali htio sam napomenuti kako je to korisna stvar jel neki forumi imaju slike u sig-u pa znam kako je to iritantno.
Da, super mi je to.. Slike (tj banneri cijeli) od 150x70 pixela, pa signature velik ko pol ekrana na 1600x1200 rezoluciji... Pa thread od 50 postova ima 60 stranica.
Ne, ne, bolje ovako. Tekst, i to isto limited, ne da cijeli roman možeš dolje stavit.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma ovako je super!u pravu je blue devil!sad čemo na jednoj temi od 10pstova imat cjelu bubliju stranica zbog tih slika!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ja nisam. Ne bih znao kam da gledam. Meni paše kak je sad.
To je bila ironija![]()
dio teme vezan uz izdvajanje postova zbog kojih se dijele kazne izdvojen u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9447
ja pi u forumu promijenijo sat kasni 1 h
Bookmarks