Jel igra to tko ovdje,igra je zaaakon
Jel igra to tko ovdje,igra je zaaakon
kako kome....meni je bila ok 2-3 dana, a onda ne znam kaj sam napravio s njom.... brijem da sam zbrisao....
Ja sam ju nabavio valjda istoga dana kad je izašla, ali sad perem N4S: U2, pa nisam već duže vrijeme simse. A i inače jako slabo igram igre.
igrao sam ih nekad tj slagao kucu.. ma neda mi se a i nema vremena :-?
inace mislim da su dobri,prava igra za predskolsku djecu. a i starije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Danas sam ju nabavio zato mi je zakon ono slaganje lica,sad mi je već dojadila
zesu. lud si. kolko sam shvatio iz tvog posta - zakon ti je slaganje lica zato jer si danas nabavio igru. i vec ti je isti dan dojadila![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma game je shit za mene
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
@killa krivo sam napisao
Ja imam original...uglavnom igra nije bas vrijedna tih para,JAKO brzo dosadi...Bytheway dosao je nastavak The sims 2 UNIVERSITY!Ali posto uskoro kupujem WoW nije na mojoj listi!![]()
![]()
![]()
whatever
Izvorno postao Flejmka5
To ti nije nastavak, već extension pack. Kao što su za prvi dio bili House party, Hot date itd. I bit će toga još dosta.![]()
Ahem...nastavak ili expansion pack (kak se to veli na hr.).Znam valjda kaj je to imam sve dodatke od obicnih simsa (hot date,vacation,house party,unleashed,superstar,making magic).Znas frazu "jel imas novi nastavak simsa?"
![]()
whatever
ma igra i nije baš nešto!možda je ok za sadizam jer možeš raditi ljudima šta ti srce poželi!sad kontam igrat metal gear solid 3
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ma zakon su, sam sto za igranje treba directx 9.0c, a moja ga graficka ne podrzava.![]()
PoZdRaV-
Izvinjavam se što budim ovu temu iz mrtvih, ali ako mi mogu vlasnici skrekane verzije javiti koliko im je čitava igrica velika, odnosno, koliko GB zauzimaju instalacijske fajle na DVD-u. Hvala.
Kolko se sjećam igra je na 4 CDa, a zadnji cd nije ful pun.. Znači oko 2,6-2,7GB
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam dobio na jednom DVD-u još kad je igrica izašla, ali iz nekog kretenskog razloga, ne mogu ništa graditi u build modu i prošli tjedan skinem na torrenta igricu od skoro 2 i pol GB i skužim da ne mogu ni u toj graditi... U čemu je problem? Kaj imam neku "beta" verziju ili...?
Ako se dobro sjećam stvar je u cracku. I ja sam igru "igrao" par dana i nisam mogao graditi jer je bilo nekih problema sa crackom, tj treba se neki file mountat sa DaemonToolsom...
Uglavnom netko je bio napisao 'tutorial za neznalice'korak po korak kako krekirati, imam to doma pa ako se nitko ne javi, postam..
Ma koje su sad to fore... Poludit ću... Nema noralan krek nakon godinu i pol, već se moraju izvodit akrobacije... Bezveze.
eee supermeni su simsi zakoonn!!!! to mi dođe ko terapija... napravim bivšeg onda ga izgladnjujem jedno par dana, ne kupam ga pa se usmrdi, pa se sposere i spopiša pa smrdi ko kuga pa zbog svega toga bude loše volje pa nitko neće s njim pričati ....
na kraju ga zatvorim u sobu, maknem vrata i gledam kako lagano umire u mukama.... hehehehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
groznaaa sam... i šalim se ... naravno![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
btw... meni treba isti crack.... tako daaaa...XLR8R motrim ovu temu i tebe![]()
Ja ju igram, trebam si nabavit onu novu ekspanziju, ali jako brzo mi dosadi
Pa daj mi reci kolika ti je velika instalacija i možeš li graditi u igrici...
Izvorno postao Hell_Blazer
to je istina... ali uvijek se počastiš s nekom novom perverzijom koju skineš s neta pa se s tim zabavljaš... i tako sve dok ti oči ne iscure iz duplji i ne otpadne ti kosa od silnog zračenja ekrana![]()
![]()
![]()
Evo možda pomogne:
--------------------------------
OPSTE NAPOMENE:
-uputstvo za instalaciju je napisano za totalne pocetnike, oni koji ovo poznaju slobodno mogu da preskoce ovaj tekst.
-sve igre su 'krekovane' sto ce reci 'preradjene' su tako da mogu da se startuju sa kopiranih diskova
-neke igre ce pored unosa serijskog broja traziti i kopiranje 'crack' fajla sa CD-a u instalacioni folder igre na hard disku - takve igre cete najcesce prepoznati po tome sto prilikom startovanja traze da ubacite odgovarajuci CD iako je disk vec ubacen, 'crack' fajl(ovi) se najcesce nalaze na CDu u folderima 'crack','razor1911' i sl.
-kopiranje 'crack' fajla izvodi se kao i kopiranje svakog drugog fajla: otvorite /CD/crack folder (preko MyComputer/CD-Rom ili preko Windows Explorer-a, ukoliko se dvoklikom na CD ikonu otvara autorun program onda sadrzaj CD-a mozete dobiti desnim klikom na CD-Rom ikonu i odaberite 'Open'). Na cd-u nadjite 'crack' folder i u njemu cete najcesce videti samo jedan fajl, kliknite desnim dugmetom na taj fajl i odaberite 'Copy'. Sada na isti nacin otvorite folder na hard disku, gde je instalirana igra (najcesce c:\Program File\Naziv Igre), tu cete naci fajl koji ima isto ime kao i 'crack' fajl, kliknite desnim dugmetom na belo polje otvorenog foldera i odaberite opciju 'Paste' racunar ce Vas upozoriti da takav fajl vec postoji, a vi odaberite 'Yes' i 'crack' ce biti kopiran preko originalnog fajla.
-uputstvo za instalaciju je pisano tako da izbegavate da instalirate dodatne servise kao sto su programi za igranje na internetu, registracija igre na sajtu proizvodjaca i sl. Moguce je da je neki od koraka u instalaciji preskocen ili se pojavljuje kao visak (zavisi sta vec imate instalirano od dodatnih programa nekih prethodnih instalacija, npr. directx).
INSTALACIJA:
- ubacite CD (ukoliko je CDu iskljucena Autorun funkcija, pokrenite setup.exe sa CD-a)
- odaberite English, Next
- serijski: DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
- oznacite Advanced user
- Next ili odaberite mesto za instalaciju na HDu (inicijalno C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2)
- Yes
- Next ili odaberite mesto za instalaciju precica u start meniju (inicijalno EA GAMES)
- kliknite na register later, instalacija pocinje
- kada sistem zatrazi druge diskove, ubacite trazeni i pritisnite Ok
- oznacite Quit, kliknite Finish
- kopirajte 'crack' sa prvog Cd-a (fajl \crack\Sims2.exe) na harddisk (C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin) - ali prethodno bekapujte negde originalni Sims2.exe
- PAZNJA: ukoliko imate problema sa ovim crack-om, npr. primetite neke nelogicnosti ili opcije koje ne rade u igri, koristite mini image za pokretanje igre, objasnjenje:
- prvo vratite originalni Sims2.exe koji ste prethodno bekapovali
- na 4. CD-u u folderu _mini-image, pokrenite instalaciju DaemonTools-a (restartujte kada to bude zatrazeno)
- nakon restarta primeticete crvenu ikonicu u system tray-u (dole desno) i primeticete novi CD drajv u My Computers (virtualni CD)
- sada je potrebno da mount-ujete mini image, desni klik na crvenu ikonicu, Virtual CD/Device 0/Mount Image (oznacite dole File of types - all files) pronadjite mini image na 4. CD-u (_mini-image/Sims2_1.mir)
- igru startujte dvoklikom na ikonicu sa desktopa
- ukoliko igra javlja gresku da treba iskljuciti program za emulaciju, deinstalirajte CloneCD ukoliko ga imate
--------------------------------
Kao što kaže, može biti da je problem u cracku, ja sam ih 2 isprobao i odustao jer imaju po 10ak MB... Jedino ti preostaje ovo sa imageom. Ako nemaš taj image stavim ga na rapidshare...
EDIT:
pretpostavljam da nije po pravilima da objavim link za taj image, pa ako ti zatreba ću ti na PM makar...
Zadnji uredio xlr : 03-04-2006 u 14:12
Čekaj, zar nakon takve instalacije funkcionira gradnja u igri?
Bookmarks