igrao sam dosadilo mi... imam i extension pack univercity ali ga neznam instalirat... malo je zeznuto
@za gradnju> meni je radilo jer sam skinuo drugi crack s netaima 15MB
Trebala bi...Izvorno postao frish-KI
inače ništa od ovog nema smisla..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
igrao sam dosadilo mi... imam i extension pack univercity ali ga neznam instalirat... malo je zeznuto
@za gradnju> meni je radilo jer sam skinuo drugi crack s netaima 15MB
Seriously?
ok skontala sam u čemu je problem![]()
ne treba nikakav krek.... instaliraš igricu, skineš sims2.mds i mountaš s deamon tools, pokreneš igricu i build mode radi koooo urica![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
imam problem, očito se radi o lošem cracku koji mi se skinuo zajedno sa igricom... prilikom prelaska između neighborhood-a igrica mi se ruši. ima li tko ispravan crack?
+ trebala bi crack za familly fun.
tnx![]()
![]()
mislim da je brže skinut 15MBIzvorno postao fly::nan
Seriously?
ej ljudi zanima me nesto simse sam snimia sa 4cd i nece da mi gradi kuce a zanima me to ako sada kupim npr sims2 nightlife ili neki drugi pack ocu li moc gradit![]()
Ta greška je vezana uz crack, pročitaj ovu temu ispočetka pričalo se...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
probaj ovdje.... download, unzipaj, unutra ti je mds fajla. skini deamn tools, mountaj sims2.mds i igraj, igraj, igraj![]()
![]()
tko ima sims2 , dali mi može reći gdje skinuti na internetu tu igricu , ako je moguće?
Imam ja skoro sve dijelove, fale mi pets i jos ovo zadnje, sve sam skidao curi, pa sad stoji u kutiji, skidao sam sa www.phazeddl.com
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
e imam problem kad udem u simse da igram igra mi odjedamput pocne zastajat.
pomozite
Bookmarks