još da linkovi rade!![]()
Evo dva mala programčića za igranje sa izgledom izbornika.
Ako vas je do sada živciralo što umjesto "Multimedija" u glavnom izborniku piše "Multimediji" evo vam alata za ispravak tih sitnica. Uživajte!!!
P.S.
Download je sa moje stranice,al ne znam kada ću napisati upute za rad sa ovim programima. Nikako uhvatiti vremena :-(
Provjereno rade na V600
P2k Menu Editor 497kB
P2k Style 348kB
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
još da linkovi rade!![]()
P. L. U. R.
E prijatelju ja ne znam što ti koristiš za download, ali linkovi rade. Upravo sam provjerio. Možda nisu privremeno radili, ali sada rade, a radili su i kad sam postao ovo.Izvorno postao DOMICH
Pozdrav !!!!
meni ne rade , ko ni pola linkova sa tvoje stranice , pa ni vrag da sam ja kriv?
P. L. U. R.
a cuj ja mogu rec da nisam imao nikakvih problema sa linkovima sa doticne stranice..Izvorno postao DOMICH
Evo sada, danas, u 23 sata 00 minuta provjeravam linkove:Izvorno postao DOMICH
Stranica: http://public.globalnet.hr/~jsinkovi/
Browser: Mozilla Firefox 0.8
Operativni sustav:Linux
Vrsta veze: Dial Up modem 56k
OBADVA LINKA RADE. Prijatelju ja ne znam sto kod tebe ne stima,ali si pogledaj malo browser,cache browsera, firewall, coockije i sve ostalo vezano uz browsanje. Ili jednostavno promijeni OS pa nemas nikakve frke. ukoliko imas kakvih pitanja javi mi se mailom pa da ti objasnim sto neznas.
Pozdrav!!!
Provjereno ta stranica radi kod mene
Nije do OS-a, radi i na XP-u i to sa obadva browsera (IE&Firefox). Ako neko ima problema sa downloadanjem, provjerite postavke!
um caruje dundo maroje!
Ja nemam nikakvih problema sa downloadanjima
Dali mi mozes objasniti kako da promijenim nazive izbornika.Izvorno postao merlin10
Imam oba tvoja programa ali nikako ne kuzim.
Hm... nisam uspio baš previše s tim programima. Tojest, nisam vidio neku pretjeranu korist za mene. Za što ih vi koristite?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
linkovi rade ja imam mf a radi mi i na ie
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
ma rade čoeče!Izvorno postao DOMICH
save target as , koristi IE 6 vulgaris , i radit će
Radi IE6, radi FF 1.01, radi Opera, radi Maxthon, radi Opera. Stvarno ne kužim kako može nekome ne radit, osim ako su neki settingsi u samom browseru krivo podešeni![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
aj neka neko napise kako se radi u ovim programima !!!! Hvala
menu editor s njim prčkaš po nazivima rubrika u meniju ,asajnaš funkcije na funkciske tipke i sl .
Moze li netko objasniti kako mozes mijenjati imena nekih foldera kao npr. multimediji u multimedija
pa ne kuzim zapali ovaj prvi program to ti je odma u prvoj kartici.
ja nemam probema s tim(otac dovede neku zenu i nakon 3 4 godine m iseupoznamo) ne ocu rec ja nemam problema s tim jerbo mi je ionak na engleskm sve ovak se nemrem snac .
imaju neke blesave nazive.
npr odes na sliku-"desni klik misa"- treca opcija je "velicina texta" ?!??!![]()
prvih mjesec dana dok mi je bio na hrv uopce nisam kuzio da imam zoom na mobu![]()
dali si našao vremena da napišeš upute pa da malo promijenim izbornik na v500. skinuo sam p2kmenu editor i p2k style ali neznam gdje naći upute. i dali se nakon toga mob može vratiti na tvorničke postavke![]()
pa moze , kak ne ,samo bekapaj sve ka jradis .
dakel napravis folder u my documents nazvan "mobiel backup" i tam stavljas s čim se mislis igrat,dakle origigi s moba
zapalis p2k menu editor.sa p2kman-om skines na komp taj fajl odn seem koji te trazi.
bekapas ga , i ucitas u taj program.open menu-upen file
dalje ćes sam skuzit its easy
Gdje da uzmem taj spocolor.sch... jer kad uđem u P2KStyle moram ga otvorit ako dobro razumijem!
Izvorno postao M. NeMeC
pa ak nigdje drugdje skini ga sa moba pa ga stavi na disk....
Gdje je na mobitelu taj folder??
/a/mobile/system/spcolor.Izvorno postao M. NeMeC
Evo ja nemam taj spcolor, neznam zašto??
Bookmarks