DC++
kako se koristi(osim osnovnih funkcija koje svako konta)?
dali su potrebna neka posebna namještanja "postavki"?
ima te li neke omiljene Hubove?
I sve ostalo vezano uz temu šta se sjetite a ja nisam napomenuo!
THANX
DC++
kako se koristi(osim osnovnih funkcija koje svako konta)?
dali su potrebna neka posebna namještanja "postavki"?
ima te li neke omiljene Hubove?
I sve ostalo vezano uz temu šta se sjetite a ja nisam napomenuo!
THANX
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
koristi se uz obavezni net limiter,ja nisam ništa posebno namještao,nemam omiljene-spojim se na 20-ak hubova i većinu onog što tražim nađem
jedan tip...nemoj u anime hubovima četat u glavnom prozoru,ili nedajbože reć da su ti Akira i Ghost in a Shell dosadni...upravo me kickalo zbog toga![]()
pocetnicima dc++ nije bas jednostavan. u postavkama pod general prebaci na passive, stavi share-a kolko god mozes (pazi da ne stavljas neke osobne dokumente i slicno) i prikljuci se na sto vise dobrih hub-ova i deri. i jos jedna fora,mislim fora, kad trazis nesto, oznaci kvacicu na 'only users with free slots' i jos nesto, kad nadjes to sto si trazio, poredaj po connection, i skidaj od onih sa brzom vezom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zašto passive? onda ljudi nemogu skidat od tebe ili šta? ja upalim net limiter,cappam upload na 2KB i downloadi mi većinom budu oko 37KBs.
i da,ovo što je killa rekao-spajaj se na ljude sa T1 i T3 vezama.
prebaci na passive pa ces vidit. znam da nekima ne radi na active ili nece nista naci ili vrlo malo
probao sam i ne oduševljava me baš. mogu upast u jako malo hubova. nemam dovoljan broj upload slotova po hubu. your slot/hub ratio is not enough. il neš slično. kad sam active to mi se ne pojavljujeIzvorno postao flOorKilla
e da zaboravio sam napisat, terba otvorit najmanje 3 upload slota. ma slobodni i vise, upalis netlimiter i ogranici se upload na dc-u i vojla. toliko o dc-u.
zašto 3 slota?Izvorno postao flOorKilla
imam enejblano 2 slota i nisam primjetio,ali nije da se precesto služim dc-om,...volim cisti download ala net
Bookmarks