...grand turismo 1 & 2...
Ja sam odrastao na playstationu(i još ga imam,star je 8god)...vjerujem da je dosta vas imalo "Plejku"...koje su vam bile najbolje igre?
Evo mojih:
Gran Turismo 2(svetinja):Ovo sam igrao 10 sati dnevno,nisam išao u školu samo da bi igrao,memory card sa sejvovima igre je uvijek bio zaključan u ladici,tu sam igru igrao od 1998-2001...rezultat:236 auta,Escudo peakes(i nešto slabija plava verzija),Renault Espace F1...od raznih Mistumbišija Evo 3-6,specijalnih edicija
GTA 2:Ovo je bila moja druga "ljubav" uz GT2...otud moja ljubav za ostatak GTA serijala
...grand turismo 1 & 2...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
gt2, tekken 3 ISS
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
gt2 sam igrao isto i iss. sve ostalo je bilo pa proslo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
metal gear solid i iss
pro evolution soccer dok me prsti nisu boljeli
gran turismo 1 skoro isto tako
a ove ostale sam već i zaboravio a bilo ih je stvarno dosta
sada je malog sivonju zamjenilo crni play 2![]()
damgol misliš na iss? pes 2 je za psx došao prije dvije ili tri godine čini mi se!!!
i metal gear je zakon i nfs4 crash team racing
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ne baš mislim na pes jel sam ga počeo igrati tek kad su ga konstantno hvalili u psx časopisu
a onda sam i shvatio zašto...
joj,bilo ih je... gt 1,medal of honour, diablo, reboot,wild 9, driver,colin
@damgol aha super je igrica još uvijek PES LIVE 4 EVER
ja sam imao music 2000,razni manageri,f1 '99. 2000 nba 99 nagano 98 bilo je super igrica
Zadnji uredio flOoKi : 12-03-2005 u 04:02
Gran Turismo 2 I Tomb Raider 1,2,3,4,5
Tapir rules!
grand turismo 1 i2, ISS (kasnije PES), metal gear solid, gta2, final fantasy I, II, IV, V, VI, VII, VIII, IX, crash team racing
sillent hill 1 i 2
gt 1,2,ff 7(hrco evo ti jedno ime pa ak se sljetiš znat češ: Tifa(ne onaj iz bjelog dugmeta)),ff8, colony wars,toca, driver,re 3, colin 1,2.....
Bookmarks