ja je imam samo mi je bezveze ono kako vidiš protivnike ja sam je jučer instalirao game je super i grafika odlična..........
Neznam dali je itko kada čuo za ovu igru ali je igra odlična,barem meni.
Zauzima manje od 700 Mb znači jedan cd. Grafika je umjerena ,za očekivati s obzirom koliko zauzima. Igrivost je odlična. Samo su malo kretnje lika ograničene. I iz 3. lica je. Reklo bi se kao neka avantura ima fora koje su pokupili iz Tomb Raidera.
Tapir rules!
ja je imam samo mi je bezveze ono kako vidiš protivnike ja sam je jučer instalirao game je super i grafika odlična..........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam bio u onoj crkvi (na početku) i dobro sam se iživcirao sa onim glavama i onda sam nekak to pogodio i neznam kamo dalje
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pa trebaš proći kroz onu rupu koja ti se otvorila!
Tapir rules!
pa jesam i uzmem baklju i onda sam na nekim ruševinama idem malo pogledati
ma nisam znao doći dolje do onog srca od onog anđela, i sada sam u onog gradu,pomaknem onu kutiju i uđem u neku sobicu,tamo nađem ključ i neznam kamo dalje
Joj pa ako sam ja našao naći češ i ti opće nije neki problem
Tapir rules!
super je igrica a nitko je ne igra ja sam skinuo šifre i oružje mi je malo bezveze pa mi se neda više igrati ali inače game je super
Bookmarks