Još da si naveo da je za playstation 2 :-)
Eh kad bi ju mogo igrat na kompu, e da na ps2 sam i ja ponosni vlasnik gt4 i super je igra
Ponosno objavljujem da imam Gran Turismo 4.
Grafika: 10
Feeling:10
Igrivost:10
Ukupno:10
Novosti:700 automobila,visual tuning(spojleri),ubačene utrke ubrzanja.nitro(ali ne ko u nfs),photo mode,rabljeni auti.....
Najbolja stvar:Nurburgring Nordschleife 24h endurance.Da, U gt4 ima 2 utrke koje se voze punih pravih 24 sata.
Ali za one kojima se neda, tu je b spec mode,šta mi se neda objašnjavat šta je.
Do sad najsmješniji momenat je bio kada sam kao nagradni auto nakon završenog prvenstva dobio onu Benzovu motornu kočiju iz 1886(da čak su i to stavili),jedan od prvih auta ikad.....postiže čak 12 kmh na sat.......
Još da si naveo da je za playstation 2 :-)
Eh kad bi ju mogo igrat na kompu, e da na ps2 sam i ja ponosni vlasnik gt4 i super je igra
kako si nabavio igru morales?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da to se isplati uzet ma koliko košta da košta...
a to je za playstation...... jel netko zna kada ce izaci za pc?
nece izaci za pc... ovaj da igra je odlicna, frend rento na tri dana pa sam bio malo igro... igrica je vrjedna kupovanja
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jel imas na japanskom
sta ce ti na japanskomIzvorno postao ..::HRCO::..
pa covijek ocito zeli nauciti japanski...sta sad...
ak se nekom da skidat - 5GB torrent
ja sam jučer si kupio orginal u dinos toysu kod petrove crkve..... vrijedi 500 kn....
btw igra je na dual layer dvd.za eropsko tržište izašla prekjučer.kod lokalnih priata očekujte za 2 tjedna.(pito sam svoga)
jedva čekam
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
500 kuna !?!?! pa to je previse ...
to je tipicna cijena u cro za sve nove high popularity igrice
da mi je znati koliko ih onda prodaju... 300 kuna kod mene
pa ne prodaju ih puno kad je piratizam u hrvatskoj opet vrlo snazan (kazem opet, jer budu tu i tamo kakve akcije ciscenja pirata)
da to je klasična cijena za novu igruIzvorno postao Daniel Morales
ali ovaj ću nastavak i ja kupit u ponedjeljak ak bu ga još bilo
500kn je takorekuc jedna penzija u hrvatskoj. ma da je neznam kakva igra, te pare ma nema teorije.
@damgol moderatori smo i osli smo u offtopic zajedno sovima![]()
po meni se treba prvo znati kako doći do same igre da bi se o njoj
uopće i moglo raspravljati kakva je![]()
no dobro... igra je za playstation tako da ja nemam sta trazit ovdje visebyebye
uzwo sam od pirata na DL je bila kopija radila je samo na MARS 4 i 3 (sva sreca da imam) jer on jedini podrzava DL kopije. platio 100kn (samo DL dvd dođe 80kn) kad ono na JAPANSKOM. trebao sam pricekat. danas listam Gameplay i vidim da je stigla europska inacica.... FAAAAAK!!!!Izvorno postao Player 4 ever
vjerujte mi igrica vrijedi svake KUNE
meni je netko "napomeuo" da će izaći prvi puta za pc
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nema šanse da če gt4 izač za pc.
razlog: vlasnik firme Polyphony digital,koja je napravila sve nastvke gran turisma, je Sony Computer Entertaiment International,ogranak Sonyja koji je odgovoran za zabavnu elektroniku.
A ako znamo da playstation podpada pod taj Sonyjev ogranak(izrada dizajn itd),sve je jasno.....dakle,nema Gt4 za pc,ni za xbox.A bogme ni za gamecube
Jedino čekat da neko napravi 100% upotrebljiv emulator ps2>pc
najsličnija igra koja bi mogla izač za xbox i Pc je Foza Motosport,al to je off topic.
get over it. kupi si plejkuIzvorno postao Vuxs
a ja prodao plejku da bi imo za mobiteldamn!
imam plejku ali ipak veći mi je doživljaj na kompu, još kada ga spojim na tv!!!bagatela!!!
ja sam igrao onu verziju gdje je samo ona auto škola (rx8) i onu sa bmw-eom
Bookmarks