Dali ima ko ovaj mobitel, cini mi se skroz OK?
Misljenja, iskustva dobrodosla...
Dali ima ko ovaj mobitel, cini mi se skroz OK?
Misljenja, iskustva dobrodosla...
to je prvi preklopni symbian,jelda?
prvi put jedan smartphone u lijepom oklopu (bar meni) stvarno je lijep, malo je i sminkerski. malo je veci, al ima i kameru. cijena od 300e cini se stvarno ok.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mob je jako velik,prava mrcina,ali posto ima symbian skidam kapu..
bok!ja ga imam i zadovoljan sam do jaja...je malo mozda velik,ali naviknes se brzo.rotirajuci display,pa se okrene i velik ko svaki prosjecan mob...jedino baterija dva dana ali to je nokia 6 serija....sve u svemu mob zakon
@kreshobeli
Reci mi kakva je kvaliteta kamere, znam da je VGA?
Koliko mobitel ima memorije?
Zahvaljujem se svima na odgovorima![]()
misliš s60 ili symbian 6.0 (ili 6.1)?Izvorno postao kreshobeli
ima l' theme?
zeemax
po slikama koje sam vidio uslikane njome kamera nije nista bolja od ostalih sa symbianom. al mene zanima dali je hardwareski bolja od moje
mislim da je symbian 60.ima theme,a kamera je kao ikod 6600.imam na njoj aplikaciju photoacute kojom se dize kamera na 1mpx naravno softwerski i slike su super.preporucujem mob....
jesi probo stavit koju n-gage igru? jel rade? (killa je mislio na hardwerski dio) dali ima dovoljno ram memorije
da, na to sam mislio. jer netreba mi mob ako je isto kao i kod 3650. jer onda bude problema ako imam vise toga instalirano (a to je uvijek)
pa i moja n-gage ima 10 mb rama pa je symbian 6!Izvorno postao cyberphere
zeemax
ah da,ako 6600 ima 10 mb rama kao i n-gage zašto n-gage igre ne rade bez problema na 6600?Izvorno postao cyberphere
zeemax
a kaj mislite jel je za ovak street style ljude???
koje pitanje...meni se mob svida iako je mozda malo prevelik al je nokia,symbian i to je dovoljan razlog zasto bi ga kupio
Samo koliko sam uspio primijetiti u kratkom druženju s njom, kvaliteta plastike kučišta nije baš bajna, dosta je škripava i ima lufta. Ali sve ostalo je fenomenalno!
ma mislio sam. kupio bih ga frendu, ali onima siemensa c55. pa ce mu ovo biti velika promjena, u velicini naravno, a ibas nisam siguran da voli velike mobitele a pogotovo preklopne. inace nemam prigovora na ovaj
nece mu biti samo razlika u velicini.....zarazit ces ga symbiomanijom
ps.cesto ti to nesto kupujes mobitele frendovima kolko sam skuzio,ili tragas za pravim!?!
ma frendu sam kum za krizmu pa smo se razgovarali. i skuzio sam da mu definitivno treba novi mobitel. pa sad trazim nesto sto ima mp3 player, radio, kameru (ako je moguce neka megapikselna), da ima symbian (mora a i ne), i da je stylish. malo sam ga gledao cudno kad je rekao da mu se 6630 uopce ne svida
zbog verzije symbiana koja je na 6600,po toj logici bi mogo igrat sve n-gage igre na svim symbian telefonima koji imaju jednaku ili vecu kolicinu rama kao i n.gage
mislim da je to zbog boja na ekranu, ali ispravite me ako grijesim. odlucil sam da kupujem 6260 frendu se svida, a meni je to najbitnije. razmisljao sam da i sebi uzmem jednog al cu ipak cekat novi n-gage
Ja imam 6260 i rade n-gage igre. Mobitel ima malo jači simbyan i brži je. Kamera je iste kvalitete kao i N6600 al tu je Photoacute..... prodajem pa ako nekog zanima...PM
Bookmarks