poprilicno beskorisno,a ovo nije ekran u boji nego oled ekran u dvije boje kolko vidim...dobro je to sto model 501 prima memorijske kartice
http://www.xdrum.co.kr/english/main/main.htm
Šta kažete na ove spravice? Kolor ekran, dva vanjska zvučnika 350+350(mW), lampa(?!), FM broadcasting, text to speech(staviš knjigu u txtu na player i on ti ju čita!!). Zanimljivo....
Always Outnumbered, Never Outgunned
poprilicno beskorisno,a ovo nije ekran u boji nego oled ekran u dvije boje kolko vidim...dobro je to sto model 501 prima memorijske kartice
Pa naravno da je beskorisno!!! Ali je fora...
svaki put se nasmijem kad vidim neki totalno nefunkcionalan i beskorisno glup gadget, za sada je na 1. mjestu moje ljestvice podvodna maska sa dihalicom koja ima u sebi integriran mp3 player,ako slucajno poželite slušat muziku dok ronite.
Što će mi zanimljivo, a beskorisno? Natrpaju nekakve bezvezne funkcije, a onda zapapre cijenu uređaja. Glupo.
A gledajte, da iRiver ili Apple te funkcije na svoje playere, hvalili bi ih do neba....
Da novi iPod ima lampu, svi bi pričali o tehnološkoj revoluciji. Treba ipak bit malo nepristran. A ak ne bi htjeli imat te funkcije na svom playeru, onda ste ******.
a šta ako se baviš profesionalnim izronjavanjem amfora? i poželiš to radit u ritmu?ccc...sodomIzvorno postao sodom
![]()
iriver ima sam po sebi opcija ko u prici,tako da je on prica za sebeIzvorno postao Zlayo
kako mi je ovo samo promaklo?!Izvorno postao niten
![]()
Bookmarks