Imaš blizu Jurišićeve(u Zg)jednu jako dobru trgovinu sa bajsovima mislim da imaju BMX-ove(ali koštaju)
Pošto se bliži prolječe a stari bicikl mi je u raspadu mislim kupit novi bic i to BMX. E sad baš se ne kužim u BMX-ove pa bi vas zamolio ak netko zna na kaj bi trebao paziti, predložit koji dobri dučan (ZG) ... Gledao sam na netu al je teško naći web stranice dučana u hr. tak da neznam niti kakva je ponuda.
Hvala.![]()
Znaš možda točnu adresu?
Koliko love das??? Dobro da si otvorio ovaj post ovdje mozemo malo i pricat o kojekakvim stvarcicama vezanih za bicikle! Evo mene zanima jel tko zna trials-ati??
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
mislim da ti ima dućan s bajkovima tamo na križanju frankopanske i ilice. nisam siguran dal ima bmx-a al ima svašta
Ja sam bio ovo ljeto ufuran na bicikle. Znam sve dućane u Zagrebu koji nešto vrijede. Toliko sam love ulupo u bicikl da mi je sad žao. Uglavnom trgovine koje valjaju su:
Marko Projekt u Vlaškoj
Rog Joma u Vlaškoj i Savskoj
Ciklo Centar u Jurjoj Vesi
Keindl Sport u Reljkovićevoj
Fumić bicikli u Vlaškoj
Mislim da je to to
Mislim dat oko 2000-2500kn. Treba mi samo za zajebanciju i možda naučim koji trik.
PS: Gdje mogu skinut kakve video klipove vezane za BMX ( trikove i pokoji pad)?
Odi na dropbike.com i tamo imas forum, pa pod thread BMX potrazi, ako nema regaj se i pitaj di ima filmicha! Imas i na toj stranici nekih filmicha, a po netu ima hrpetina!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Evo malo da osvježim ovu temu, imam i ja bmx i kršim se na njemu, znam par trikova!
Imaš jedan dobar hrvatski bmx sajt www.bmx.hr , tamo imaš i forum!
Ako niste znali ima i hrvatska marka bmx-ova Zion Bikes, ima ju jedan bmx-er iz zg-a!![]()
.....cute but psycho.....
Pošto se bliži 2013. a Boobo-oobo je davne 2005. postavio pitanje,ne vidim zašto se trudiš s objašnjenjima nekome tko od 2009. nije primirisao na forum. Pozz.![]()
Zamrzla se tema vec odavno izleda?
Bookmarks