Klasična zamjena teza na djelu. Niti su onaj lik iz servisa, niti Sirius naj***** zbog flexanja ili flashanja, već zato što su pokušali otuđiti nešto što je vlasništvo servisa, prethodno najavivši svoje djelo preko foruma.
Što se tiče murije, ne vidim razloga za pljuvanje po njima, jer očito odlično rade svoj posao.Osim toga, oni su samo karika u lancu. Netko je prijavu podigao, oni su istražili, a sud kaznio.

na pravnom faksu ( a ipak sam nešto i naučio ) uključit ću se malo. Slažem se s @boombadillom. Ako povučemo paralelu to je otprilike jednako kao i prčkanje po autu. Ak nisi ukrao vozilo, a tvoje je, smiješ ugradit na njega plin npr. ( moraš napravit jedino atest ), a za ugrađivanje softwarea na mobu ja neznam gdje mogu dobit atest, al nigdje ni ne piše da ga moram dobit. Dalje, opet auto, tko od nas ima original audio u autu? Skoro nitko, nije li i to modifikacija originala i nečijeg autorstva? Jedino na ugrađivani uređaj kad ga kupiš platiš PDV, a kad budem mogao kupit SW za mob u trgovini, ja ću ga i kupit i pošteno platit PDV, ovako dok nema ostaje samo razmjena gdje se ionako ništa ne plaća. Dakle glavnica 0,00 kn PDV 0,00 kn.
)

Bookmarks