Evo proslo je 48h pa da se nabrzinu javim,ovako lika u servisu je neko vec duze snimao jer je valjda i neke dijelove krao za mobitele pa cak i mobitele same (za sta ja pojma nisam imao) i onda da si ublazi sranje povezao je moje ime i od jos par ljudi za koje je svero te dijelove.Tu su mene automatski povezali sa njima i tak da sam dobio uvjet ograniceno koristenje elektronickih uredaja tipa mobitela i interneta.Mjenjanje i uporaba originalnog softa koji ima licencu je kazneno dijelo,u ovom slucaju je taj,neko je spomenuo windowse sto je isto ovome,soft licenciran jer se radi o tome da on vraca garanciju uredaju sto je vec zakonski zasticeno,te sve sta se radi sa njim izvan ovlastenog servisa je kazneno dijelo.To se dosad kod nas nije toliko gledalo ali polako su krenuli sa hvatanjem ljudi koji naveliko snima pirate tako i polako krecu s ovime.Ja sam eto ni kriv ni duzan nadrapao samo zbog tog sta je lik svero i krao i zbog toga me nisu mogli pustit.I da u rijesenju mi pise da je lik ostetio proizvodaca za nekih 70 tisuca kuna.Mislim svi sta pisete imate pravo,sve i jedan post je istina ali ja sam drzao ljestve i to na krivom mjestu ali sam dobio svoje.
Zaboravio sam rec jos da nije uopce bilo javno najavljeno za to vec su znala samo 3 covjeka na netu sto bluedevil moze potvrdit.Oni mogu pratit ovaj forum ali nemaju oni toliko sposobnih ljudi da prate moj broj prikljucka i slijede me do adrese stanovanja,jos su oni u kamenom dobu,pogotovo kad je zapisnik u policiji pisan na pisacu masinu iz 45' a printera nisu ni vidjeli.

Bookmarks