Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Threaded View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Softver je softver, bez obzira na čemu se vrtio. A mob ima zaslon, procesor i memoriju, tako da ne vidim po čemu se uopće razlikuje od računala?
    nije u tome stvar nego u zakonu, nisam ja bez veze to napisao, jer zakon je pun rupa, pa ako npr. piše da se 'ne smije koristiti pisratski softver za osobna računala.. bla bla bla...' to je već dovoljna rupa, pače RUPETINA.... dakle pitao sam kako je FORMULIRAN taj dio zakona, ako nekto zna dal su mislili na sve ili su se ovak nekak zajebali... (možda ima stud prava na forumu... )

ovo sam napisao samo za primjer...

mislim da softver koji je u samom mobu stvarno nije pokriven zakonom (a sve se u zakonu treba decidirano napomenut, od vrste pšenice do vrste softvera), tako da ne bi smjelo biti frke sa flešanjem i uređivanjem samog softa u mobu, no ovdje koliko sam shvatio se ne radi o softu u mobu već softu koji ide na KOMP i služi za flešanje moba. i to su dečki htjeli zdipit. e tu je već zakon sasvim jasan.
    Zadnji uredio whiteboy : 12-03-2005 u 22:30
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. Bluetooth veza zauzeta
    By nagy_os in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-04-2005, 10:05
  2. Iskustvo u servisu
    By IggXy in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 22-03-2005, 00:18
  3. ISDN veza
    By vjeko in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 18-07-2003, 13:33

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove