nije u tome stvar nego u zakonu, nisam ja bez veze to napisao, jer zakon je pun rupa, pa ako npr. piše da se 'ne smije koristiti pisratski softver za osobna računala.. bla bla bla...' to je već dovoljna rupa, pače RUPETINA.... dakle pitao sam kako je FORMULIRAN taj dio zakona, ako nekto zna dal su mislili na sve ili su se ovak nekak zajebali... (možda ima stud prava na forumu...Izvorno postao gog
)
ovo sam napisao samo za primjer...
mislim da softver koji je u samom mobu stvarno nije pokriven zakonom (a sve se u zakonu treba decidirano napomenut, od vrste pšenice do vrste softvera), tako da ne bi smjelo biti frke sa flešanjem i uređivanjem samog softa u mobu, no ovdje koliko sam shvatio se ne radi o softu u mobu već softu koji ide na KOMP i služi za flešanje moba. i to su dečki htjeli zdipit. e tu je već zakon sasvim jasan.

)
Odgovori uz citat
A što se mog posta tiče, poanta je sadržana u:"Mislim da svi ovdje mlatimo praznu slamu, legalnost ovakvih postupaka bi bilo teško objasniti u državama sa razvijenijim zakonima, a kamoli tu kod nas..". Sve drugo je čisto vježbanje moždanih vijuga 
Bookmarks