Pa nebi sve trebalo otići kvragu. Ak se nakon prekida ne starta onda ga treba odmah dići u bootloader modu. Držati pritisnute tipke * # te istovremeno pritisnuti tipku za paljenje. Možda ti baterija nije bila puna?
Bok
hitno pomoć , šta da radim , flexam MPack 58R i sad mi je stao kod Flashing Image Files na 2% i tak već 20 min , šta sad , ,ako ga odpojim , sve ide kvragu, il šta , P O M O Č ! ! !! ! !
P. L. U. R.
Pa nebi sve trebalo otići kvragu. Ak se nakon prekida ne starta onda ga treba odmah dići u bootloader modu. Držati pritisnute tipke * # te istovremeno pritisnuti tipku za paljenje. Možda ti baterija nije bila puna?
Bok
Čekaj, daj mu vremena. Meni je vrtio dobrih 25-30 minuta. Strpi se još malo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
to me zabrinjava , uvijek mi je to išlo u max pet minuta a i bat mi baš nije puna , a ako ga odpojim , jel ću moć u bootloader , jer ak ga prekinem usred nećega , možda neće opće šljakat ?????
P. L. U. R.
Zato ti i velim - i meni je na 2% stajao sto godina, i mislio sam si kaj sad... ali prošlo je sve OK. Daj mu još malo vremena...
nisam mogo više čekat , i ugasim prog , probam ponovo flexat , krene on meni i na pola FLEX FAILED , i tak sam par puta probo , neće i neće , i na kraju klišej potez , izvadim bateriju , makne se sa displaya sat , i sve , i probam ja i flex mi prođe u 3 min. , uvijek kad u takvim situacijama ( ne ko u ovoj , ovo mi se još nije dogodilo , a imam bar 30 flexanja iza sebe)izvadim bat , sve je kak treba ,, to pali ljudi , i hvala vam , a joj , kak sam se usjo , evo sad bar znam da ak usred nećeg takvog nešt ze zasere , mob ostane u flash modu , i pruža ti se druga prilika!!!!!
P. L. U. R.
Ma bitno da je sve OK...
![]()
Bookmarks