Ovo je very good news za vlasnike v550!
Svaka čast!![]()
Evo naletio sam na ovu temu
http://www.howardforums.com/showthre...2Bv550+%2Bflex
pa mislim da o tome ovdje nije još bilo riječi. Ovaj flex koji se ubacuje u V550 pomoću PSTa te nakon flexa automatski kreira 12 novih direktorija u koje se onda pod istim imenom kao i ime direktorija mogu pomoću starog p2k ubaciti novi skinovi. Provjereno i super radi. Nakon flexa sve ostaje po starom, nikakvih ostalih promjena u settingu osim što se u opciji skinova pojavi novih 12 mogućnosti. Dakle ne treba više petljati samo s ona 3 ponuđena skina.
Pozdrav
Zadnji uredio tzac : 09-03-2005 u 13:59
Ovo je very good news za vlasnike v550!
Svaka čast!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
pa to je stara vijest, o tome smo pričali.... stvar provjereno radi na E550/V550/V3/V547/E398... ja sam ubacio 2 dodatna...
Zadnji uredio Inovator : 09-03-2005 u 20:21
Nema nikakve sanse da to nekako proradi na v300@v600????
nažalost nema....radi samo na gore navedim uređajima....na triplets verzijama ne.Izvorno postao DeMar
stvar je u tome da se razlikuju u HWu, pa se taj flash ne može gore nagurat, a ako nemaš flash koji podžava adresiranje skinova, nemaš ništa.
pozdrav
ima li neko koji link na dobar skin?
Imaš dosta skinova ovdje http://www.motomodders.net samo se trebaš registrirati i onda se prebaci u download sekciju.
Bok
A kad se ubaci taj flex, jel također ode garancija??
ne, jer ga možeš kasnije skinut s mobitela, tako da sve ostaje kako je bilo...jednako je kao i sa seemovima, nemaš brige... to je samo kreiran novi folder u mobitelu, kužiš, ne mjenjaš ti onaj branded flash/flex, tako da nemaš brigeIzvorno postao GoGs
Jel moze kratki tutorijal step by step, nije mi full jasno sve s onog linka, naime kad flasham s onim fileovima od madjara, da li dobijem kompletan folder za odredjeni skin i unutra filove s ekstenzijom .dat ili neke fileove moram naknadno ubacivat ??
Zadnji uredio krokan : 30-05-2005 u 05:02
Da to sam sad i sam skužio! Rastavio sam flex preko motokit-a i vidio da samo sadrži podatke za izradu foldera! Ipak, hvala na pomoći!
Pozdrav
tutorial step by step imamo već na forumu, a pošto ne želimo 50 istih tema, morat ćeš koristiti search. ali čisto da znaš, folder ćeš morat naknadno kreirat, kao i napraviti upload fileova u taj direktorij (.dat i .ski), taj flex služi samo da tvoj flex u mobitelu pripremi na primanje novog skina!Izvorno postao krokan
Bookmarks