Takva stvarčica se ne zameče s njom se i na WC ide...![]()
Fakat je mali, vidio sam ga... al bed ak ga negdje zametneš, teško ćeš ga naći...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Takva stvarčica se ne zameče s njom se i na WC ide...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
i kaj onda kaj je tak mali? nema memorije!
zato sam ja i kupio minidisk, da kad idem nekam na put, il na more, da stavim hrpu mjuze na md medij i eto, imam sve- a na karticu od 64 mb stane.... malo jako malo, a skupe su užas ma uopče se ne isplati!
to je za ovu đubrad šta ima para ko govna, i mora se svugdje prčit stakvim stvarima...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
takve stvari nisu za put, imas walkman za put, to je za po gradu!
Za đoging...
Ma Killa sve je OK nitko ne napada MD (već smo zaključili da je bolji) samo komentiramo da je SD jako mali i vrlo kul!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neznam ja šta ste vi zaključili i nezanima me, nek svak misli šta hoče, ja sam se samo izjasnio gore...
taj mali SD je najžešća stvar koju sam ikad vidio.istina je da je šminka,al da imam para,odmah bi si to kupio.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
da fakat je greben! nije los ni onaj slicni, samo mrvicu veci po 1700kn! jedino sto su sd kartice jako skupu, da idu smart media bilo bi puno bolje!
da fakat je greben! nije los ni onaj slicni, samo mrvicu veci po 1700kn! jedino sto su sd kartice jako skupu, da idu smart media bilo bi puno bolje!
opet se sve svodi na 'da imam para'....
ja bi izbjegavao panasonicove modele
zasto?
Jer nisu Sony i ne priča se (tj. piše) o MD...
Šala!!!
Pa izbjegavaj!!Poslao: flOorKilla
...ja bi izbjegavao panasonicove modele
tako je, ja sam za sony walkman dao 800kn, a panasonic sa istim funkcijama sam mogo dobit za 500kn!pa sad ti biraj
panasonic je najskuplji. malo pogledajte katalog njihovih proizvoda...
e sony je najskuplji ovo gore kaj sam napisao to potvrdjuje
osobno mi je najdraži sony,al mislim da panasonic vrijedi svake kune.i gledano u globalu,nije preskup.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Panasonic stvarno vrijedi para kako je gIK rekao... ali kod nas je toliko skupo, dok u Grazu puno jeftinije...
Po meni Panasonic ima bolji dizajn tj. bolje znaju "utrpati" robu...![]()
meni bas sony ima bolji dizajn
Čisti dokaz da su ukusi različiti...![]()
paotvđujem mišljenje da panasonic vrijedi svake kune, znam iz vl iskustva ali i sony isto tako... cijene vani su slične kao u hrv, samo što ljudi vani imaju plače kak spada, pa im nije puno para dat za bigskrin tivi ili ...
Bookmarks