= Citat = Izvorno postao igl
2 eminem-> kako se kaze "100 ljudi - 100 cudi" (ili 100 zena - 200...hehe)
ja sam isao po nekom svom prinicipu i logici, zasto punit kad on pokazuje da je pun a i punjac se ohladi nakon nekog vremena, sto znaci da postoji neki "prekidac" (neznam se izrazit, ne kuzim se u elektroniku) koji prekida dovod struje u mob, pa onda od tud jednostavno pitanje, zasto punit kad vise ne puni?!?!?! mozda postoje neke cake koje ja neznam...
mislim isto i da je bitno da ispocetka "naucite" bateriju da "radi" ili se trosi, jer ako ga ispocetka pazite prva 2 mjeseca, pa onda naglo pocnete sa slikanjem/snimanjem, mp3-cama i ostalim, ona ce bit slabija-> to je kao da ne ides u teretanu 2mj, pa ce te poslje bolit misici i bit ces 3 dana na aspirinima i sl...hehe!!!
pokusao sam malo slikovitije prikazat, neka me ljudi isprave ako sam u krivu,ne zamjerite nis!

pozdraVW
...istina, a isto se događa kad se pune npr. obične AA punjive baterije (istina, radi se o Ni-Mh), ali ako se pričeka da se punjač ohladi i onda ponovno stavi na punjenje, baterije će se nastavit punit... ali kažem, zavisi i o samom proizvođaču kao i modelu phonea...