OK! sorry nisam mislio da je to toliko "veliki posao" oko "ozbiljnosti" moderatora.Izvorno postao zappan
Sorry2
floorkilla
zeus
khideg
floorkilla i zeus
floorkilla i khideg
zeus i khideg
nijedan od kandidata nije za moderatora
@vuki - nije bit da se mijenja nego je bit da se procijeni i odabere onaj koji će kvalitetno to moći odraditi. nemam ja volje svako malo mijenjat moderatore zato kaj netko ispadne neozbiljan i neodgovoran... ja ne želim da forum funkcionira na principu 'ah dajmo mu šansu, gura se da hoće' nego na principu da se šansa da onome tko se pokaže trudom oko foruma i kvalitetnim doprinosom da bi mogao dodatno dignuti kvalitetu foruma i pridonijeti zajednici.
a postaviti ću moderatore nakon nekoliko dana kad svi koji žele kažu što imaju za reći o temi moderatora, te kad se još vidi reakcija na naknadni prijedlog damgola koji je dobrodošao i o tome vrijedi raspraviti uz prijedloge koji su u anketi.
OK! sorry nisam mislio da je to toliko "veliki posao" oko "ozbiljnosti" moderatora.Izvorno postao zappan
Sorry2
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam isto za damgola i Killu
apsolutno se slažem. zeus i khideg mi nikako nisu za moda. NHF, jednostavno se preveć gurate, a jako ste kratko na forumu... to nitko ne voli. također nisam primjetio zrelost koju od moda očekujem i to u više navrata... ništa osobno, naravno.Izvorno postao tomo
@Vuki - koliko ja znam zeus skuplja iskustvo na nekim drugim forumima... jednog dana ću ga sigurno podržati, ako pokaže kvalitetu u postanju, smirivanju situacija, ne nasjedanju na provokacije itd...
podržavam damgola i killu...
Zadnji uredio whiteboy : 09-03-2005 u 22:44
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sad ce jos na kraju ispast da ce samo damgol bit mod....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Neće, Killa, neće... Imaš podršku koliko i damgol![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ok ,pazi ovo. nek kill bude mod. i jos neko ovak ko nije bas najbolje dakle ako zeus ima puno glasova onda zeus, i to je to. covjek se se nauciti a i killa je tu da pomaze i to ce funkcionirati.
ja sam se prijavio zato sto isto zelim biti mod, ali nije istina da se guram igdje i prebrzo kandidiram, u biti stvar je da ni ne bih volio bas biti sam na tim igrama jer sam nedavni clan i to pa bi bilo super uz nekoga jos ko je tu duze.
no to vrijedi isto i za zeusa koji ima vise glasova pa smatram da se stave 2 moda killa 100% i jedan od nas dvoje. ne vjerujem da cete pozaliti.
Zadnji uredio khideg : 09-03-2005 u 23:05
glasovi nisu toliko bitni koliko argumenti, damgol je recimo kasnije predložen iako ga nema u anketi, a većina ga podržava...
a to da se ti 'prebrzo ne kandidiraš' ne stoji jer si se do sad već dva put kandidirao i oba puta ti je rečeno da se strpiš... pa daj poslušaj savjete, 'malo' nije samo par dana...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne ma u redu, ja sam se kandidirao za ono sto me stvarno zanima i sto mislim da bi dobro obavljao posao i sve... a sad na vama je da me izaberete ili ne. necu se ja ljutiti
ne to nikako samo u paru s tobomIzvorno postao flOorKilla
![]()
ma zekam se ja... zaboravio sam smajli.
so..... kad se zatvara anketa?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Aha! Zatvorit ju dok vodiš, a?![]()
damgola i killu za moda!!!![]()
daj ajde pa kaj je previše je previše!!!!!!!!ovo duže traje neko predsjednički izbori!
POŽURITE!!!!!!!!!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
moje mišljenje o ovome je da je khideg definitivno prekratko na forumu i da se pretjerano gura na neke pozicije, a još je pretjerano neozbiljan, ide u offtopic u tematskim forumima te u forumu u kojem se rješavaju tehnička pitanja, što definitivno nije konstruktivno ponašanje koje se očekuje od moderatora.
zeus također još uvijek ima svojih žutih minuta s offtopicom, a mod bi se trebao boriti upravo protiv toga i držati rasprave na tragu, na temi kako bi forum bio što kvalitetniji.
'killa ima svoju povijest provociranja, ali je istina da se u posljednje vrijeme prilično doveo u red i stoga mislim da mu treba dati podršku i priliku da bude konstruktivan na mjestu moderatora, pogotovo u jednom forumu poput igara gdje mislim da killa i može najviše dati kao mod.
damgol je uletio kao kasniji prijedlog i dobio priličnu podršku, a dobiva i moju jer na forumu nije ulazio u problematične situacije i stoga će kvalitetno obavljati funkciju moda. skupa s killom, jer je i sam zatražio da ne bi želio biti sam...
vezano za anketu, gdje damgol i damgol + killa nije bila opcija jer je uletio kasnije. no, damgol je dobio podršku u samoj temi, dok je kontra zeusa ima argumenata s kojima se i sam slažem. kako sam rekao, ne odlučuje samo anketa nego i izrečeno u raspravi, tako da će priliku dobiti damgol i killa.
sretno dečki i prvi zadatak - držite offtopic pod kontrolom brisanjem neprimjerenih postova bez pardona, iggxy je taman skrenuo pažnju forumašima da ima previše offtopica, na vama je da to sada riješite (počistite malo i postojeće teme, barem pri kraju tema kako biste ih vratili na temu razgovora a ne ostavili prostora za daljnji offtopic).
Bookmarks