interesantno... vi bi htjeli postati - instant raperi![]()
![]()
skini neki program, dodaj par beatova i tak to, nije tesko a dobro zvuci kad dodas rijeci
Jel ima netko tko bi napravio mjuzu za rap pjesmu.Jer smo ja i ekipa napisali dobru pjesmu i sad nam treba netko tko bi nam napravio pjesmu????
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
interesantno... vi bi htjeli postati - instant raperi![]()
![]()
skini neki program, dodaj par beatova i tak to, nije tesko a dobro zvuci kad dodas rijeci
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
preko frutia a ima tamo jedna dobra stvar
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pa fruti ti je dobar,dobro ti Vuxs kaže,a pogledaj na netu,možda negdje ima RAP ili HIP-HOP eyaj
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ma sam ti treba fruity loops 5 i napravis sta hoces, sam ce ti trebat par sati da skuzis st kako radi (osim ak ne citas manual)
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
ja sam probavao u tom fruiy loopsu i nemrem skužit nikako. totalno je komplicirano
Lagano je u DANCE E JAY-u! Zgodan programčić...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ma ako nemoš skontat FL nađi neki e-jay za rap ili hip hop!FL se neskonta preko noći!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ma meni su ti e-jayevi bezveze ali mislim da ima taj dobar hip-hop e-jay
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ak imaš ps2 nabavi mtv music generator 2. odličan program(da, ima i programa na ps2) za izradu glazbe. skužiš sve za 5 minuta, možeš radit sve kaj hočeš
ma imao sam to pa to je stari program
e-jay je bezveze, to mi je nekak dječje. Radije si nabavi logic audio il tak nešto slično za malo bolju mjuzu
kaj je dobar taj logic? ja derem samo fl ,ako netko hoće ćuti neka s ejavi
dobar je al isto kompliciran kao i fruty.
ajd mi posalji neki svoj uradak iz fruty loopsa, ja cu ti javit svoj mail na PM. moze?
OFFcourse my horse! hehehe
cyber imaš adsl?
i cyber pa prošlo je 5mjeseci si iskemijao šta?
daj i meni,poslo sam ti e-mail na pm,ja imam maxa!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
tek sam sad naletio na temu!Al smo ja i Frendovi bas prije par dana snimili pjesmu!Beatove nađem na internetu!Ima i onih koji rade takve stvari for free, ili uzmemo instrumental od neke pjesme pa napravimo remix!
A na kojem jeziku repaš?Meni je hr rep ful u banani, a scene gotovo i nema!
Daj uploadaj pjesmu negdi pa stavi link!Zanimalo bi me!![]()
evo sad je prošlo 10 mjeseci daj pjesmu
D:\ovo skinuto kad daniele\01 - Sejo Kalac - A jesam te volio.mp3
![]()
Bookmarks