da li znate sašto se spomenuti telefon neće spojiti na stranicu i playati 3gp. sadržaj konkretno ono stream od NOVE TV
da li znate sašto se spomenuti telefon neće spojiti na stranicu i playati 3gp. sadržaj konkretno ono stream od NOVE TV
dobar grah daleko se čuje
A javi neki error, ili?
Jel' mob moddan ili je tvornički?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
tvornički
javi413: Stranica se ne može učitati
glupo mi je zašto ne poveže s playerom i pusti stream?
pa treba ti real player imaš na vipovoj stranici kad očeš gledat panoramu nekog grada kaže da ti mob nema real player
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Plus: v500/v525, koliko znam, nemaju aktiviran videoplayer, nego to treba preko seemova i mma fileova podesit. A do tad on nema player, pa ni ne može playat.
a kak da se to podesi daj pomozi pa da i to možemo gledat
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Ima sticky na forumu, o seem editingu. Praktički se u seemu 0032_0001 otvori video-player, i onda se editira mma fileove (to su meniji) tak da se pokaže ikona od videoplayera.
Čas posla s hex-editorom, i velim - sve je objašnjeno na forumu jako opširno i detaljno
ja govorim o 3gp streamu dakle reprodukcija 3gpp formata a VIP nema panorame u 3gp formatu.
da i rola je V550 pa ona ima player odnosno onaj reproduktor koji prikazuje filmiće koje si sam snimio ili ti ih je netko poslao.
a jek znate gdje tocno na vipovoj stranici se moze skinuti taj player? Ja to nemogu naci
Taj stream je za Third Generation Phones (3gp)... Ionako imamo video player na mobovima, ne dobivaju odmah time titulu gore navedenih mobitela... Dakle, nažalost, sa tim mobitelom možemo zaboraviti live stream... A naš player može puštati samo fajlove koje mu stavimo direktno u memoriju...
Click here to take IQ test.
E tu je puklo, znači!
1. Ja sam shvatio da "V5xx" misli na v500/525, ne znam zašto mi nije v550 pala na pamet...
2. mislio sam da ti ne playa 3gp filmeke, nisam shvatio da o streamu govoriš
A onda ništa od toga, rekao je Brainbug sve.
da malo mi je to čudno jer nokia 6230 uredno pere
Nema ti što biti čudno. U specifikacijama od Nokie 6230 je eksplicitno navedeno kako uređaj podržava video streaming.
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Bookmarks