Da sam na tvome mjestu, ja bi se vjerojatno odlucio za 6230! Mob sasvim pristojno djeluje, ima vrlo kvalitetan software, relativno izdrzljiv i cvrst, i obiluje raznim opcijama koje bi ti mogle zatrebati!
Kao sto si vec cuo u postu prije, ima mp3 i mogu se postaviti kao zvono (preko, kabela ili BT a na mob), dosta je glasan, a i kvaliteta reprodukcije ne razocarava! Moram priznati da mi se cak i Nokia software koji s njim dolazi a za sinhronizaciju s kompom, prebacivanje slika i glazbe, vrlo svidio!
Jedine moje dvije zamjerke:
1. Pomalo cudna jog tipka (dakle ona sredisnja tipka ispod display-a, za sve i svasta, naime cesto me puta izdala, odabiruci nezeljeni smjer, ili ne odabiruci onaj koji bi ja zelio, a namam bas cevape)
2. Uistinu mali ekran (O.K. uz nju sam imao P900 i P910, pa mi se to mozda samo cini, ali mislim da to nije bilo subjektivno, jer doma imam i T68 i T630, i Nokiin ekran je manji od oba, za mob takovih funkcija i mogucnosti mislim da je tako mali ekran neprimjeren)
Mislim da ti se 6230i ne isplati cekati, jer ces cekati oko pola godine, a docekati ces isti mob kao 6230 sa nesto vecim ekranom, i od velikih razlika nista!

Bookmarks