ja se prijavljujem za moderatora.
zbog ukidanja moderatora foruma 'igre' (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...53#post144253), te velikog i potencijalno nekontroliranog prometa u tom forumu, privremeno je forum igre postavljen neaktivnim.
forum će biti aktiviran kad se izabere novi moderator.
svim članovima koji sudjeluju u forumu 'igre' upućujem poziv: ovdje možete dogovarati prijedlog moderatora koji će naslijediti iggxy-ja, prije nego uputite konačni prijedlog u forum 'moderatori'.
još jednom isprika forumašima koji posjećuju taj forum i nadam se da ćemo brzo naći rješenje za ovu situaciju.
ja se prijavljujem za moderatora.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja bi se isto prijavio,a zappan je rekao da nemože,ako hoćeš otvori anketu da biraju mene ili tebe
killa,podrška od mene!
Možemo bit i obojica,zbog puno offtopica,da vidimo šta kaže zappan
ja te podržavam!
svi za floorkillu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja bi želio da dotični postane mod...on je jedini pravi gamer na forumu i mislim da to zaslužuje...još prije mene je to želio bit a sad ima priliku...
Oprostite imam ban pa nemogu ovo nigdje drugdje napisat...zato Zappane možeš ovo premjestit
![]()
![]()
![]()
A da pričekamo još bar do sutra, da prođu 24 sata od objave, pa da se onda otvori anketa u kojoj će biti navedeni i Zeus i floorkilla i eventualno neki treći (kao i opcija da budu dvojica, naravno), pa da onda to ostavimo dan ili dva, pa onda vidimo?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Meni se da čekat,po meni je naj solucija oboje zbog puno offtopica tamo
dobro ajde, dajmo zeusu sansu. neznam dali je moguce da su 2 moda za igre, ja se nebi protivio
Hvala,Hvala![]()
slažem se, malo strpljenja ne škodi... da malo pogledamo tko je tamo šta radio i slično...Izvorno postao BlueDevil
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
samo jedno napokon da se netko sjetio (capan) to malo počistiti a duboko se nadam da će biti tako i sa ostalim dijelom foruma jer ovo je nadam se početak
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
evo da se pridodam prijavama za moda za taj forum
i uz pitanje dodatno. ovaj Ban za prijasnjeg moderatora? kad to sve prode hoce se on vratiti na svoje mjesto?
nece. iggxy vise ne zeli biti moderator podforuma 'igre'.
hvala svima koji me podzavaju![]()
Ja te podržavam
@zappan jel možemo obojica bit modovi?
podrzavamm floorkilla naravno, ako mene nitko ne podrzava ja sam za florkillu.
mislim da bi se sto prije strebala staviti anketa s kandidatima pa da se vidi.
mogu biti i 2 moda, tamo ima dosta prometa. jedino, kad će anketa biti postavljana, ako će postojati više od 2 kandidata, anketa mora imati opcije svakog od njih pojedinačno i svaki mogući par koji se može složiti od tih kandidata. također i opciju 'protiv' svih predloženih, kako bismo imali preglednu anketu i kako ja ne bih morao zbrajati glasove pojedinačno za sve solucije nego da to učini kvalitetno postavljena anketa...
anketa će biti postavljena u forumu/temi koja će biti s ciljem izbora, ova tema je samo pregled radi dogovora oko potencijalnih kandidata a ne izbor novog moda.
ajd ti onda postavi anketu pravovaljano.
za sada ima 3 kandidata.
za dan-dva kad se stanje iskristalizira će biti otvoreno glasanje za moda, do tada ovdje mogu ići dogovori tko želi ili ne, tko bi bio naj prijedlog i slično...
izbor novog moderatora za igre: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9112
Bookmarks