Evo ja sam se upravo registrirao!!!
Ovaj thread najviše otvaram zato da bi malo promovirao ovaj forum.Registrirajte se,članovi koji se budu među prvima registrirali i otvorili par tema(ne bezveznih)imat će prednost postati moderator pojedinog foruma.I evo stranice http://www.elimination.5gigs.com/phpbb/
Evo ja sam se upravo registrirao!!!
Stavi neke teme,angažiraj se i postat ćeš mod
Evo sad sam započeo... (s igrama...hehe)
Neću te odmah stavljat za moda trebam se dogovorit sa Brunekom(Cybermanom)
P.S. SAMO POSTAJ
Čekaj ko je admin tog foruma? ti i on?
Tako je...
Ajd bi mogo biti mod? Sada ću sve teme na indexu popuniti sub-temama!!!
Meni ne treba uopće puno,odmah učita,valjda dok ti pronađe stranicu
Da i meni sad dosta treba, no dobro---što je s avatarima, ili ono koji mob imaš? Toga nema?
Avatar možeš uploadat sa svojeg kompa ili urla,za to neznam trebam malo pročačkat da to uključim tj. postavim
Neznam zašto,i to ćemo sreditIzvorno postao cyberphere
Da bilo bi dobro da ima control panel ko ovdije pa znaš ono napredno ko npr. rep. bodovi itd...
Da to bi trebalo što prije sredit jer sad mi meni na primjer nit ne može učitati...
Nemože ni meni,neznam zašto,to treba pitat Bruneka,on je pronašao taj host
Znači ne može se ni učitati više? Pa vidim da je to počelo kako smo postali nove teme i kako su se novi regali..
Ma nije zbog toga,vjerojatno je server preopterećen,kasnije mora ga podić,nije to ništ,sa hostingom je sigurno sve u redu
Ja već 15 min čekam neće ni index dignut...
evo i mene. zbilja neznam zasto se tako sve usporilo! Jucer je sibalo bez problema, najvjerojatnije cu morat premjestit forum na neki drugi hosting, al necu brisat mysql bazu, tako da ce ostat sve isto kao i sada(osim brzine nadam se)!
Kad ce Brunek to popravit?Ni ja nemram ni uc u forum...E sori u isto vrijeme smo postali...
whatever
cijeli "5gigs" server je down. Za pocetak smo stavili na free server, a ukoliko odaziv bude jaci, odmah cemo stavit na neki jaci (paid) server
Kad ces popravit?Bas bi neke threadice metnula...
whatever
e to sa serverom ne ovisi o meni,nije to moj server, ali nadam se da ce do nekih 20 ili 21h biti sve ok!
Bookmarks