Nema govora o njemu, pa zar ga nitko nema? Čini mi se dosta dobar, jedina zamjerka na VGA kameru.. Da ima 1 ili 1.3MP, možda bih i razmislio i pomirio se s veličinom.. Iskustva? Vrijedi li tolko više od P900?
Nema govora o njemu, pa zar ga nitko nema? Čini mi se dosta dobar, jedina zamjerka na VGA kameru.. Da ima 1 ili 1.3MP, možda bih i razmislio i pomirio se s veličinom.. Iskustva? Vrijedi li tolko više od P900?
na tu tipkovnicu je tesko normalno pisat jer su tipke jako male i uske tako da stvarno nevidim da je to bas neka prednost ma inace mob zakon
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma mob je zakon
Ja isto sumnjam da vrijedi razliku u cijeni... A razlika su neupotrebljiva tipkovnica, malo bolji zaslon i puno više memorije... Ja sam se zaljubio u telefon, soft je odličan, samo se nikako ne mogu pomiriti s veličinom..
Tako je, mene je isto osvojio na prvi pogled, ali kad se sjetim da ovaj sadašnji ponekad smeta u đepu, ne želim si priuštiti još nešto veće. Inaće, mislim da je mob genijalan. Još je i problem što najčešće nosim mob u đepu, pa bi se ekran brzo izgrebao. No, da imam aktovku iliti kofer, 100% bih ga uzeo.
mob je jos deblji nego p900,po meni ima ruzniji dizajn,tipkovnica sa nutarnje stane je neupotrebljiva niti ima pozadinsko osvjetljenje,ekran je bolji ali samo na suncu vani, inace tu je razlikama kraj...posto sam koristio p900 bio sam prezadovoljan njime a ako biras izmedu ta dva modela odi na p900 skini softver i kupi memorijsku karticu koja ti pase po velicini memorije.
Pa malo kasnim, ali evo da i ja ostavim neki post o P910!
Zadovoljan sam korisnik Ericssona, a u novije vrijeme Sony Ericssona! Prosao je malo koji njihov model, a da ga nisam imao, makar i na mjesec dana!
P900 sam koristio nesto vise od godine dana i nisam mogao biti zadovoljniji (to mi je bio prvi mob sa symbianom, toliko mi se svidio da sam prodao svoj palm, jer realno vise nisam imao potreba za njim)!
P910 imam vec nekih 3 mjeseca! Sa apararom sam takodjer krajnje zadovoljan, bez obzira na to sto ga ja imam (dakle lisen subjektivnosti), smatram da je P910 vjerojatno najbolji mobitel na trzistu (govori o mogucnostima, softwareu, kakakteristikama..., a ne o izgledu, dimenzijama..., jer svatko bira aparat, bar se nadam, prema svojim afinitetima i potrebama, pa ce se nekome mozda mnogo vise svidjeti neki manji i izgledom ljepsi Samsung)!
Ako trazis vrhunski aparat i spreman si podnjeti nesto malo vece dimenzije i tezinu...ne trazi dalje!
Sto se razlike tice P900-P910! P910 je nesto malo deblji, ali gotovo neprimjetno (deblji je samo onaj dio na koji se preklapa tipkovnica, jer je sama tipkovnica nesto deblja, zbog QWERTY-ja sa unutarnje strane)! Tezi takodjer nije, ako govorimo o istim baterijama, jer se i P900 i P910 pogone jednakim baterijama, u ponudi su tri!
Razlike medju modelima - MALE, ne opravdavaju daleko visu cijenu P910!
Ekran je na P910 nesto bolji, ali se razlika u nesto kvalitetnijemu prikazu i kontrastu boja vidi samo u uvjetima zescega osvijetljenja! Softearw i nijw za neku usporedbu jer se sve to manje vise danas da nabaviti (pogotovo za Symbian) tako da je veoma lako na P900 staviti sve aplikacija koje dolaze i na P910! QWERTY tipkovnica, jest prilicno neupotrebljiva, ne iz razloga lose izvedbe (naime cak je i prilicno dobro izvedena, relativno je tesko promasiti znak koji namjeravas ukucati kada se naravno malo uvjezbas) vec iz razloga sto nema osvijetljanja, dakle u mraku ili polumraku zaboravi da je imas!
Sve ostalo je jednako kao na P900, osim nekih sitnica koje su toliko slicne, da izgledaju jednako!
E sad dva (po meni) velika plusa za P910! Prvo tu je mnogo vise memorije, ali i to se lako nadomjesti sa mem karticom! Druga prednost je bolje i snaznije izvedeno kuciste aparata, koje izuzetno dobro podnosi i grubo rukovanje, bez skripanja i krckanja, sto mi se kod P900 redovito dogadjalo! Pored toga na P910 tipkovnica nalijeze na same rubove aparata, dakle na njegov najcvrsci dio, za razliku od one na P900 koja je nalijegala, na rubove kucista oko ekrana, koji su redovitio nakon nekog vremena puknuli, a zatim i otpali, pa je dosta cesto za vidjeti kako oko ekrana kada se P900 otvori nedostatak komadica plastike koji su otpali!
Sam dizajn P910 u odnosu na P900 (govorim o estetici, ne funkcionalnosti) cini mi se kao korak unatrag!
Sveukupno, ako u skoro vrijeme mislis kupovati nesto slicno, savjetujem P900+memorija, barem u sljedecu godinu dana dok P910-ki cijena malo ne padne!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa moram reci da si vrlo dobro 'popljuvao' P910, a zasto ga onda imas![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Eto, imam ga silom prilika! Bio mi je ponudjen najprije u varijanti, das P900, a mi tebi P910 (radi se o nekim poslovnim partnerima), a onda je ipak zavrsilo na tome da bi morao nesto platiti, na kreju sam dao P900 i 50 eura.Izvorno postao flOorKilla
Zasto sam dao P900?!
Pa imao sam ga nesto vise od godinu dana (intenzivnog koristenja), imao je, ono tipicno (u mojem proslom postu navedeno) ostecenje (otkinula se dva komadica plastike oko displaya, tamo gdje nalijeze tipkovnica), malo sam ga se i mozda zasitio, premda nikakve zamjerke na njega nisam imao (mislim da je to ipak bila u vecoj mjeri ona zelja da se ima nesto novo i navodno bolje)!
Tu je jos i to da je P910 stvarno podosta skuplji, pa ako se moze dobiti na nacin da dam svoj P900 star godinu dana i 50 eura, mislim da je to dobra zamjena.
A tu je jos i garancija od godinu dana na P910! Dosta razloga!
A sto se pljuvanja tice, nemoj me krivo shvatiti! Nisam ja zelio pokazati kako ja P910 los mob (naprotiv...), vec kako je u danom trenutku, mnogo isplativije kupiti P900, jer za puno manje love dobijes gotovo isti mob!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks