obiđi malo poligone od auto škola
imam dva pitanja za sve,a neda mi se otvarat dva trida,valja je ok ovak
1)Gel koji daje wet look?
jel zna neo gel koji kad ga stavis kosa zgleda onak mokro a ne ko ovi gelovi koje ja koristim,zaprovo mi kosa nakon nekok vremena zgleda suho,onak sva je neka kruta,bezveze.
koristim annyer i afroditine gelove.
2)Prakiraliste za driftanje u ZGu
naime kaj,idem ja sad driftat sa frendicom,i neznam di bi iso,nema u blizini nijednog veceg parkiralista.Ima ko dieju?uvjeti su da bude sto vec a povrsino mi da ima sto manje stupova rinzola i sl.
bili smo u cvjetnom al tam je neko fejk parkiralsite malo neko,jedva sam se za 180 uspio zvrtit.
fala
![]()
obiđi malo poligone od auto škola
Kad gel stavljaš (annyer je jako dobar - zeleni) prvo si navlaži kosu. Onak, ne da se cijedi, ali ne ni da samo poškropiš. Tipa, opereš ruke pa ih osušiš kroz kosu. PA tako 2-3 puta. I onda stavi gela na takvu kosu. I onda lagano fenom, tek toliko da se posuši.
Kosa će ti izgledat ko da je mkra, ko da si izašo iz mora pred 15ak minuta, pa se više ne cijedi voda al je full mokra.
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
dobar savjet....btw...nije ti loš gel od tafta, crvena tuba...za mokri štih i sjaj, a ne masti...imaš i gelova sa briljom za kupit..od brilji je najbolja edelstine...ko koristi, a od gelova TIGI definitivno, odi na njihove stranice pa izaberi, naš distributer je top-sti, stara remetinečka 6 mislim.
vidi đipera kak zna trikove uljepšavanja!
imaš od tafta neki gel na kojem piše da daje wet look. imaš ga za kupit u svakom dm-u
ili litra castrola. može i valvoline.
parking je dobar onaj prek puta maxi pub-a, na okretištu borongaj, zatim na jarunu imaš finog prostora kak se ide prema fukodromu... pa krematorij... pa se može na neka školska igrališta na večer ući s autom... ima toga po gradu, malo se vozikaj...
Zadnji uredio whiteboy : 05-03-2005 u 19:06
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam vidio post od tome, ovo 'vidi đipera kak zna trikove uljepšavanja!' je bilo BD-u namjenjeno, ali vidim da je tomo ipak tata mata od zanata, ipak se čovjek tim poslom bavio...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
TIGI? Nikad čuo... Moram pogledat...
A čime si se ti to bavio pa da sve to znaš? Frizersku si završio, ili?
nisam završio, al firma sa srodnim djelatnostima![]()
...1. annyer je dobar izbor-napravi onako ko što je "bluedevil" objasnio...Izvorno postao Gruntovčan
...2. dođi ovdje,u Novu Gradišku,imaš kauflandovo parkiralište...ima dosta mjesta,možeš izvodit šta hoćeš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
TIGI je legendaran, ja se već godinama ne skidam s njihovog voska u stiku, mrzim gelove jer kosa postane kruta kada se osuše, a ja volim da mi je mekana, ko paperje![]()
jedno pitanje ovima starijima....kako vam se da sa 30g stavljati gel?
haha dobro pitanje![]()
![]()
![]()
whatever
pa isto kak nam se da tuširat, brijat, rezat nokte itd....sastavni dio osobne higijene, gel stavljam 15g, a stavljat češ ga i ti sa 30...zato ne postavljaj glupa pitanjaIzvorno postao coma_zgb
![]()
Meni taj anyer zeleni nikad nije stvarao dojam mokre kose...
Ako slucajno padnes na reklame o niveinim gelovima iliti ga wet look-u NEMOJ! To nemoze ni pramen kose drzat a da ne pricam dalje....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao coma_zgb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kak se zove daj pogledaj plizIzvorno postao IggXy
@wb na jarun mi se neda placat upad a buduci da su zatvorili fukodrom nemrem tim putem doc(zivim jedno 800metara od fukodroma na jarun to sam vec reko)
Stari moj, ako uspiješ tokom žiota i desetinu onoga proći što su ovi krampovi od 30 prošli u samo jednoj (od onih) godina, sve će ti bit jasnoIzvorno postao coma_zgb
To umijeće, ta profinjenost, taj šarm, ti detalji koje drugi (druge) nesvjesno (i podsvjesno) primijete... to se više rijetko nađe. To se nekad rađalo, pred 30ak godinaDanas se o tome samo sanja, postalo je ko urbana legenda...
@gog: ja ne volim vosak baš, koristio sam ga, ali preveć mi je masna kosa od toga a to mrzim... pogotovo dan poslije..
ali za silu posluži...
a gel kad se posuši, samo malo namočiš ruke i opet si napraviš friz ko novi..
@iggxy: pa daj možeš ti to sve i u jedan post strpati...
@Gruntovčan: pa ostaju ti ostali parkinzi kaj sam ti nabrojio... probaj... mislim i da kod ine ima nekaj...
na gornjem gradu je dobar raspored ulica za drift![]()
za kosu definitivno "briliantina light sa B5 provitaminom"
napravit isti postupak kao i bluedevil samo bez fena jel on
uništava kosu![]()
Jao, koji metro![]()
Bookmarks