Ohoho! Otvoreni izazov... Pa, damgol, morat ćemo isukat mačeve, ko prava gospoda, pa podarit našoj gospi ono što tako žarko želi...![]()
Vas dvojica samo pričate gluposti, dijela!!! ne riječi...![]()
Ohoho! Otvoreni izazov... Pa, damgol, morat ćemo isukat mačeve, ko prava gospoda, pa podarit našoj gospi ono što tako žarko želi...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e kuiš ono sori ljudi
drugi put ču doč
![]()
kaj pa di su slike ?? da vas vidim malo
dobar grah daleko se čuje
ma nema slika, samo ono kaj je bilo u maxiju, a tam nije bilo ni blizu onoga poslije...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a baš mi je bed što nisam došao ali baš čitam i nevidim da je bilo slavonaca,samo okolica zagreba i samZG!morat čemo se mi dogovorit iz slavonije a kontam da bi za uskrs bilo idealno,svi bi mogli doć!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
To bi bilo odlično, a ako se i ne uspijete dogovoriti za dolazak u zg zašto ne bi organizirali druženje u osijeku?
idemo svi hž-om (očekujte kašnjenje oko 2sata) i rezerviramo cijeli vagon i to je to
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ni to uopće nije loša ideja... Već je spomenuo wb neko eventualno druženje na moru negdje, evo i Slavonija se spominje, Zagreb je uvijek aktualan...samo se treba dogovorit![]()
oke očekuj moju rukavicu u svojem obrazuIzvorno postao BlueDevil
i to vrlo skoro![]()
ma bit će skoro kad ih malo iz-editiramIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
rukavicom ćeš ga po obrazu? a ja mislio nečim drugim...Izvorno postao damgol
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
K vragu, ovo se protiv mene okreće... Još ću ja Gogovo mjesto zauzet...
Nije to dobro![]()
pa nebi osijek bio loša opcija ali ako se mi slavonci dogovorimo nebi bilo problema oko dolaska!ako bi išli HŽ-om krečemo sutra pa se vidimo za Uskrs!je da se nepoznajemo međusobno ali bi se dogovorili i došli do zg!
ne brini frende mi smo zaključili temu tko će koga
I know it,you know it a he definitely knows it!!!
nice,bilo je veselo a?ako šta bude za uskrs garantiirano dolazim i još vodim nekog iz slavonije,onda čemo svi imat vremena i sredstava!
ma bravo damgol! baš super da si stavio fotke!!
like fire....be alive
wb je nenadje*iv
pa naravno coma...
Ali lol mi je ova s laptopom, to nisam ni vidio da ste gledali (ma nisam ja puno toga vidio, kad smo kod toga...)
@damgol - ma šta si stavljo slike, trebali su patit zato što se nisu pojavili, vidiš kako ih tomo nije htio stavit...
nego, samo da disklejmam, slike iz maxija ne pokazuju ni približno kako je hebeno bilo kasnije, nakon maxija...![]()
E, tako! U Maxiju je bilo super, mrak, najbolje. A poslije još bolje
@damgol: THX na slikama![]()
ja sam ocekivo vise pifkana na stolu il ste malo prečerali u pričama il pijete samo hgh-end cugu ...![]()
Treća varijanta: konobar je revan bio![]()
ma nije bitno kakav je konobar,bitno je da ste vi zarundali i namazali se ko zvijeri!
ovo su samo neke od slika one s pivama sam maknuo jel nikoga
ne reklamiram besplatno,a slika još ima.......
ma daj dosta je...i previše.
Bookmarks