...i podpitanje je mogu li bt-om prebacit n-gage igricu direktno u system/apps? uspio sam samo na e root.
dakle instaliro sam sp2,zatim drivere za kabl,add new hardwer-pa na drivere i sve super,pa pc suite,pa restarto komp i sad je sve instalirano ali kad upalim pc suite a mob je spojen na komp kablom pise mi no phone connected....idem na conection menager pa kvačica na kabl pa no ok ali nista...
sto mi je ciniti?
...i podpitanje je mogu li bt-om prebacit n-gage igricu direktno u system/apps? uspio sam samo na e root.
ne možeš!....................Izvorno postao sodom
Takav sam problem i ja imao, al nakon što sam stavio tu kvačicu na USB (ne na cable), sve se rješilo. Ako ne ide ni dalje, skini novu verziju sa ovog site-a: h**p://www.nokia.com/nokia/0,,54692,00.html
A možda se 'ne podnosi' sa SP2..
Zadnji uredio darkovsky : 04-03-2005 u 23:03
to je najnovija verzija.
...naravno da možeš...Izvorno postao disco
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
bilo bi korisno da si onda naveo kako
...pa kada napraviš vitualni bluetooth COM port , spojiš mob i komp pomoću tog bt-com porta , zatim PC suitom ili Desktop file managerom jednostavno kopiraš igru u folder koji želiš...
da samo sto nemas ponuden system folder....inace bi to bilo krasno
...Desktop file manager - imaš...
pc suitom DA, ali moras raditi 100 stvari. napraviti system folder novi kad si spojen i onda ga otvarati kao drvo ne kliknuti na njega, jer ce ti ga obridsati jer je systemski, dakel kreirs foleder system na kartici iz pcsuita i onda ga otvori i to radi i koirasta hoces gdje na koji filfer u systemskom al ne otvras ga... i to tj to. a sa desktopom ne znam
...desktop ti prikaže sve ikone na mobu i na kartici...ništa nije skriveno...
gdje da nabavim taj desktop ,trazio sam al nema
...ja sam ga skinuo sa aivaneta, koji trenutno ne radi...
pa jel znas onda gdje ima a da radi?
shareaza i ostali p2p-rovi,ali uostalom aiva ti radi sada.Izvorno postao khideg
pa jel netko mozda ima skinuto da posalje?
PS. svaka cas ta 2 kucice. kad cu ja toooo.uuu
...check this out (u polje za Serach upiši Desktop ) - http://www.aivanet.com/attachsearch.php ...
...pa izaberi koji ti odgovara (ja imam v.1.1) ...
exxcellent. tnx.
ali meni se ta stranica ne otvara.
to je opče poznata stvar da aiva malo radi malo ne,probaj sutra i okusi sreću.
sta to zbog prevelikog opterecenja
neznam razlog ali znam da nekaj muljaju jel si ih vec nekoliko puta pokusali zatvorit,jednom je sajt kompletno reformiran (nemojmo offtopic-btw,sad sajt radi pa skidaj)
Zasto se stalno mucite sa tim PC Suit-ima i tak sa prebacivanjem fajlova? Kaj nije najjednostavnije da si uzmete card reader (ima prilično jeftinih) i prebacujete koliko hocete i brzo! Bluetooth je spor...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ja otprilike svakih jedan do dva sata naletim na neko program koj bi samo htio isprobat i izbrisat ako mi nije zanimljiv...tako da mi se neda rastavljat mobitel 15 puta dnevno,a card reader bi kupio jedino u slusaju da stavljam filmove,(sto mi na kompu nije potrebno) ...inace pc suite je jeako korisna stvar...pogotovo opcija kada dvaputa kliknes na instalaciju sis datoteke u windows exploreru a on ju instalira na mobu.Izvorno postao Atno
A da imas pravo nije bas nit za otvarat mob svakih 15 min, nista onda ti ostaje muka, pa valjda bude proradilo...![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Bookmarks