Davno nego sta! Ali to su bile utrke sa puno vise sadrzaja.. Jos kad se sjetim da ih je komentirao neki stari koji nije imao pojma o F1... Jel ima netko snimku tog pretjecanja (trazim puno jelda) da i nju ukolekcioniram...??
Davno nego sta! Ali to su bile utrke sa puno vise sadrzaja.. Jos kad se sjetim da ih je komentirao neki stari koji nije imao pojma o F1... Jel ima netko snimku tog pretjecanja (trazim puno jelda) da i nju ukolekcioniram...??
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
za razliku od sada kada blazicko vodi......koji je to kretenIzvorno postao XLR8R
@nered, pa bili su 1.5l ali su bili turbo, jel tako?
onda su ostalo komentatori formule 1 sa HRTa medicinski fenomeni jer žive bez mozga. Blažičko bar zna nešto o formuli za razliku od stare ekipe koja si je dopuštala prenositi formulu.Izvorno postao coma_zgb
Pa bili su turbo ali su sada dostigli bez turba približnu snagu kakva je bila sa punjaćem. treba ima malo otežati.
dobar grah daleko se čuje
@ xlr8r-Misliš na ono Hakkinenovo pretjecanje Schumahera u SPA-u? Kada je ispred njih bio jedan bolid koji je zaostajao,Hakkinen je stigao Schumahera jer su se ovom gume grijale,Schumaher obilazi taj bolid s lijeve strane,Mika krene s desne strane i prestigne ih obojicu. To je preticanje meni jedno od legendarnijih.
@coma: Istina i blazicko me počeo živcirati od one utrke prije monaca - "...i formula 1 se vratila, jeli to moguče bla blllal bl..."
@whiteboy: Mea culpa.. Al vidim da se dobro sjećate togaevo 5, sjedni!
![]()
Šteta što je Mika tako rano otišao iz F1, moglo bi bit zanimljivije s njim...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
Blaž se previše uživi i uvjek favorizira ferari tj.shumia to mi ide naživce kod njega.Davno su prikazivali formulu i moto trke na slo 2(pa su ih prebacili na POP tv)tam je tip bil super sve je znao ,ali jedina mana mu je bila kaj je imal takav glas da sam znala zaspat uz trku.A nitko nije savršen.
![]()
Bookmarks