@nered one fotke su zakon (star wars), kaj je stvarno tak bilo u monacu? baš mi je žao kaj nisam gledao..
pa nisu se posvadili samo su ova dvojica kao i nekolicina drugih baratali činjenicom da je on u stvari idiot![]()
dobar grah daleko se čuje
@nered one fotke su zakon (star wars), kaj je stvarno tak bilo u monacu? baš mi je žao kaj nisam gledao..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni je to obična utrka
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Izvorno postao sipe
a kak ti onda izgleda neobična?
Navijam za Fisicelu,Shumi mi već dugo ide na živce(najbolji je svaka čast)Žao mi je jedino Villeneuvea kaj nemre nikak na zelenu granu.(šteta)![]()
...koji preokret, u zadnjem krugu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
fu.. gume!!!!Baš mi je žao Kimia
koji peh. i onda još guma ostane čitava
To se moglo i očekivati. Ja se uopće nisam iznenadio jer sam pratio te probleme sa gumama (na ORF, neznam kako je bilo na HRT-u)
Zanimljiva utrka. Ova nova pravila treba mijenjati,vidi da sve momčadi imaju problema zbog njih. Pravila su postigla svoju jedinu svrhu-uništili su Ferrari-ali ovo postajeopasno za sve momčadi. Blažičko iritantan po običaju.
ma dobra su ova pravila da se gume nesmiju mijenjati, to jako pridonosi sveukupnom razvitku guma u autoindustriji
...neka pravila ostanu...sasvim su ok, konačno su donijeli preokret u F1...
katastrofa... baš mi je žao kimija...
i da, ovo kaj je niten reko, blažičko stvarno nije normalan, taj je u stanju započeti pričati od 15 različitih stvari u roku od 1 minute, a da niti jednu od njih ne završi do kraja...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne postoji normalan komentator. Zato ih i stavljaju na tv da čitaju s papira ono kaj valja i s dodacima vlastitih provala nasmijavaju ljude.
Dominacija jedne momčadi zamjenjena je dominacijom druge. Di je tu preokret?
misliš drugim momčadima ?
Pa tko je osim Renaulta profitirao? Zasada je Alonso predaleko od Kimija i jedino ako španjolac ne uđe u neku seriju loših nastupa,Kimi će ga teško sustići.
shumacher ce biti prvak opet![]()
![]()
bumo vidli... po meni se on uopće ne trudi da bude prvi... kao da želi biti onak malo bolji al u sredini... nije kao prije... nije kao prije...Izvorno postao coma_zgb
Nemogu da vjerujem jos sam nekako u soku....prva reakcija je bila pet puta sakom u pod druga tri puta u vrata evo sad stavljem obloge...stvarno je nesretan čovjek i jako mi je ga zao samo kako je vozio zadnje tri trke pa i sada samo kako je se borio sa onakvim bolidom pa čak je zadnje krugove vozio isto kao i Alonso.Ma za nepovjerovat ali McLaren ima sjajan bolid ako Kimi nestigne Alonsa onda su pravi konkuremt za konstruktorsku titulu
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
e i meni ga je bilo jako žao... gledam kako alonso diže pehar i mislim si kako ga je kimi trebao dizati... a usput sam i znao otprilike da će se tako nešto dogoditi... govorio sam si: hoće li biti pametni pa mu reć da uspori i propusti alonsa pa da bude 2 ili 3 mjesto... sve je dobro... al ovako izići bez bodova... velika šteta, velika šteta... jednostavno mi je bed...Izvorno postao booky_boy
vjerujem da je bio ljut, jer ja kad igram neke vožnje na kompu pa me tak pri kraju neš sjebe razbijam tipkovnicu...
Ma vjerujem ti tak je i meni ali je Kimi takav oni mu kazu da uspori a on jos brze....zapravo je on taj koji je temperamentan i koji se često svadja sa Ron Denisom jer jednostavno nece da uspori al ebiga.....ali kud bas jedan krug sto nije pukla na desetom kurva
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ali jegiga on si je sam kriv sto je tako zestoko kocio i sjebo si gumu
...koliko sam vidio, BMW daje neke naznake, Toyota također, te uz Renault i McLaren ovo će biti zanimljiva sezona...Izvorno postao niten
moram priznati da je ova sezona jedna od zanimljivijih unazad 5-6 godina. Svi još imaju šanse. sada je baš i zanimljivije jer se još mogu desiti preokreti. sad se spremaju stvari već za 2007 kad idu novi motori od 2,5 soma i sve će opet biti drugačije.
malo previse spustaju tu granicu, bilo je 3.5l, pa sada 3, pa 2.5....do kuda to ide.
Bookmarks