ma ti naši komentatori su krelci... koliko im je samo trebalo da skuže kako se Barrichello izgovara... to ti je stara škola Vuka Karađića - čitaj kako piše...![]()
ma ti naši komentatori su krelci... koliko im je samo trebalo da skuže kako se Barrichello izgovara... to ti je stara škola Vuka Karađića - čitaj kako piše...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koliko sam danas bio zivcan nakon sto je schumacher odustao,stari me je smirivao nekih pola sata...sad u Ferrariju imaju 3 tjedna da srede "prehladu" novog bolida...e pa mehanicari ce radit 48 sati na dan,a ne 24,u Ferrariju imaju previse velik budzet da bi se predali tek tako...![]()
bit ce veoma zanimljiva ova sezona...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
znas na sta sam mislio, tako da dont kenjatos
nemojte se zezati ali minardi če sve ostale pokositi do kraja sezone, ovaj blažičko (ili kak je u laku noć.... PRASIČKO) sve mi se više sviđa lik uživa komentirajući f1
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Znimljiv poredak na današnjem startu. Shumija će odrat talijani ako ne napravi s ovom novom kantom nešto
Odoh gledat
dobar grah daleko se čuje
Pa sta je ovo, svi nesto odustaju![]()
A sto se tice Shumija - evo ga probudio se - ide u box, ko zna mozda odustane kao kolega mu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
BRAVO ALONSO!!!!!!!! MAJSTORE!!!!!!!!
a šumaher nek se preseli u fotelju. vec mu je vrjeme.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da mi je vidjet Alonsa kako sa 13. mjesta dođe do drugog...
Zadnji uredio Dark : 24-04-2005 u 16:02
...uspio bi i Alonso, vjeruj mi... a utrka je stvarno bila odlična, pogotovo pred kraj... sad se vidi da ni Renault ni Alonso nisu za odbacit i da su malo bolji od ferrarija i m.s-a...Izvorno postao Dark
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
![]()
a di se to vidi? To što je zatvarao unutrašnju stranu zavoja 10 krugova ne znači da bolji od cara. Na Imoli je preticanje skoro nemoguće ako vozač ispred ne radi greške. Vidilo se da su Renault i Alonso sporiji 1,5 s po krugu od Ferrarija i Schumahera,jedino to.
Ali utrka je bila fenomenalna,jedna od boljih koju sam gledao. Šteta za Kimija.
pa nekazem ja da sumaher nije majstor. al mi ga je dosta, nek ode i da sansu drugima
dobar je alonso....pokazao je da je bolji od buttona! ali,jeste vidjeli cara što se voza?da je button otišao krug ranije u box
...jedva čekam sljedeću utrku
odlična utrka....
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa da
ja mislim da je schumaher svoje pokazao
osvojio je sve što se dalo osvojiti i da bi sad trebo prepustit mjesto mlađima
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zašto? Ko se njemu micao? Nek ga pobijede ako mogu. Pa nije da su u istoj repki pa da se on miče da bi netko mlađi igrao.
ma da, znam da se niko nije njemu mico,
ali on je uspio skinuti sve moguće rekorde, ima para ko pljeve, može slobodno u mirovinu
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
on ce prepustiti svoje mjesto drugima kada on to bude htio i kada bude bilo boljih od njega, isto tako ce recimo napraviti alonso za 10g kada bude starac i mozda osvoji sve zivo.
inace utrka je bila predobra, shumacheru svaka cast, a i alonso je bio odlican
baš...vidjelo se je iz aviona da je Schumacher bio puno brži od Alonsa...pa on je u rekordno kratkom vremenu nadoknadio zaostatak od 31 sekunde...a prije toga je s 13.mjesta došao na 3.,pa onda majstorskim pretjecanjem na 2. mjesto...
kad to uspije Alonsu,ja ću mu se klanjati,ali to neće biti tako sporo...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ja na formulu jedan gledam malo drugacije... alonso ima tek 23 godine, i ceka ga sjajna buducnost. shumaher, kolko god on dobar bio, po meni nije fer da uvjek bude prvi. on i njegov ferrari. to ljudima dosadi.
pa ne utrkuje se on zbog tebe i mene nego sbog sebe. fer je da bude prvi dok god je najbolji
meni je baš napeto bilo, čak sam i navijao za šumahera (što inače ne radim) u zadnjim krugovima samo zato da sezona bude što napetija...
Ali bez brige, nagledat ćemo se mi još Alonsa, samo da nam i on ne dosadi ko i šumaher...![]()
ali ovih zadnjih par krugova je bilo stvarno odlicno bas su se ganjali svjetski. ja sam mislio da bi se cak mogli skucat jedan u drugog jer je shumacher bio totalno nabrijan, a alonso ga bas nebi prepustio lako
kae niko ne komentira Monaco. Trulli je spržen do boli frajer je loood.
a stormtruperi iz red bulla su mi bili do jaja
http://web.vip.hr/vodafone.vip/STORM...Z_MONCO_F1.zip
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 27-05-2005 u 00:28
dobar grah daleko se čuje
Na žalost nisam gledao...![]()
kaj su se posvadjali nesto ralf, shumacher i barichello zato kaj ih je shumacher pretico u zadnjem krugu? jel neko zna nesto o tome
Bookmarks