oce oce, vec je napisano
oce.................
oce oce, vec je napisano
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Pise da ce bit spreman i stari bolid za svaki slucaj ako nesto krene po zlu s novim...
Sto se tice Montoye,ne podnosim ga od prvog dana kad sam ga vidio,bas kako je rekao Bluedevil ako se ne varam,jednostavno mi je mrzak frajer...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Juce na treninzima, Sumaherje bio bolji od `ostatka`. Mislim na ove bolje, ispred su bili Wurz, De La Rosa i jos neki ne sjecam se, ali vidan je pomak kod Ferarija. Samo zna li neko sto Barikelo nije vozio, citav trening presjedio je za TV-om gledajuci trening
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Pa ferrari dolazi potpuno nespreman na trku nema cak ni rezervnih djelova tako da je se Barichelu pokvarila mjenjačka kutija tako da je morao čekat da novu dopreme avionom....renault je dokazao da je ove sezone naj bolje
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Evo rezultata sa prvih kvalifikacija!
1. Alonso
2. Truli
3. M. Shumaher
4. Heidfeld
5. Fizikela
6. Veber
7. Raikonen
8. Klien
9. De la Rosa
10. Masa
11. R. Shumaher
12. Baton
13. Sato
14. Kultard
15. Barikelo
16. Vilnev
...
Zadnji uredio _DoMiNaToR_81 : 03-04-2005 u 00:28
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
jesi ti to kopi pejst il si sam piso
LOLEX![]()
dobar grah daleko se čuje
samIzvorno postao KaKaV NeReD
, sa oficijalnog F1 ne daju COPY
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
LOL bome sam se potrgao na tvoje spelovanje...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kultard i Fizikela
Sve mi se cini da ovaj novi feraijev motor dosta dobro sljaka... Sad ce bit zanimljivije
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Start će biti zanimljiv.....jedva čekam
poredak nakon 2. kvalifikacija
1. F. Alonso 3:01.902![]()
2. M. Schumacher +0:00.455
3. J. Trulli +0:00.758
4. N. Heidfeld +0:01.315
5. M. Webber +0:01.360
6. R. Schumacher +0:01.369
7. C. Klien +0:01.467
8. P. De La Rosa +0:01.471
9. K. Räikkönen +0:01.622
10. G. Fisichella +0:01.863
11. J. Button +0:02.446
12. F. Massa +0:03.300
13. T. Sato +0:03.661
14. D. Coulthard +0:03.942
15. R. Barrichello +0:05.791
16. J. Villeneuve +0:06.081
17. T. Monteiro +0:07.526
18. N. Karthikeyan +0:08.241
19. C. Albers +0:08.520
20. P. Friesacher +0:09.359
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
*ebi ga, tako mi izgovaramo, i ja se smijem kad cujem kako vas komentator na HRT izgovara imenaIzvorno postao whiteboy
![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
ma nije stvar u izgovaranju nego u pisanju... koliko sam skužio općenito vama je normalno napisati npr. Vašington umjeto Washington. Dakle fonetski (kako se govori) umjesto onoga kako se stvarno mora pisati, tj. kako se stvarno vozač zove...
Npr. vozač se ne zove Fizikela nego Fisichella, a druga je stvar kako ćeš ti osobno njegovo ime izgovarati... kužiš šta ti hoću reći...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
naravno, naravno... Ali da li ce ti reci Washington (W-A-S-H-I-N-G-T-O-N) ili Vasington??? Ma dobro...![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
I SPEKTAKULARAN POVRATAK FERARIJA![]()
![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
kad mačke nema,miševi kolo vode.![]()
meni je utrka bila dosadna,neznam za vas
trka ODLIČNA!!!!!!!
Ferrari mora još malo žganaca jest sa novim čofijem.
Sviđa mi se što je večina bolida nekako podjednako. osima renaulta.
nekada totalni outsideri sada kolo vode. ko je sve preticao ferrari
bit će odlična sezona.
dobar grah daleko se čuje
je, dobra trka... sezona se tek zahuktava...![]()
...ovo je stvarno bilo neočekivano...nešto Ferrari šteka...
...evo malo slika...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Šteta
Al' ipak obećaje F1-2005, jedino su trebali još malo testirat.
Apropos imena i toga, neke komentatore treba tako umlatit da ne znaju šta ih je snašlo. Lopatom po faci, pljoštimice. Fisichella je talijansko prezime, i mislim da je fer čitati ga (izgovarati) onako kako to radi čovjek koji i ima to prezime.
A ovaj naš krelac s takvim ŽAROM izgovada onaj "s" kao "S" da to nije normalno. Baš naglašava, ko da veli fiSichella. Taj "S" se čita kao "Z". U talijanskom. I sam Giancarlo ga tako izgovara. Ali šta talijani znaju o svom jeziku, kad mi imamo naše vrle komentatore koji će im, u svojoj nepreglednoj pameti, oprostit što su u tisućljetnom jeziku ipak ustalili neka pravila, pa će im ukazat na pogrešno čitanje i pisamne dotičnog prezimena.
A kad je tako već krenulo, može mirne duše "Michael" izgovarati sa "c" i "h", a možda bi mogao i "Senna" isto tako izgovarati sa "n-n", baš pročitat dva "N".
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ferrari je pokazao da je jako brz, ali nema pouzdanosti. jbg kada su se pozurili sa izdavanjem bolida
ma ti naši komentatori su krelci... koliko im je samo trebalo da skuže kako se Barrichello izgovara... to ti je stara škola Vuka Karađića - čitaj kako piše...![]()
slažem se,totalni outsideri.Izvorno postao KaKaV NeReD
čeka se Imola,kao što se znalo od početka sezone. ako i tada outsideri budu bolji,onda-svaka čast renault.
eminem, kad ferrari pobijedi,stavit ću slike od 1 mb tako da ćeš svaki put kad hoćeš odgovoriti morat skinuti megabajt nepotrebnih slika.![]()
koliko sam danas bio zivcan nakon sto je schumacher odustao,stari me je smirivao nekih pola sata...sad u Ferrariju imaju 3 tjedna da srede "prehladu" novog bolida...e pa mehanicari ce radit 48 sati na dan,a ne 24,u Ferrariju imaju previse velik budzet da bi se predali tek tako...![]()
bit ce veoma zanimljiva ova sezona...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks