bas me zanima kakav ce biti
`Ferarijev bolid F2005 debitovace u trci za VN Bahreina, potvrdheno je u Maranelu. Tim Ferarija je odlucio da novi bolid pusti `u vatru` dvije trke ranije nego sto je bilo planirano zbog katastrofanih rezultata u preve dvije ovogodisbje trke, kada je zaostatak Ferarija za ostalima bio vise nego ocigledan.`
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
bas me zanima kakav ce biti
Schumi je dosta pozitivan. Inače je on dosta rezerviran i suzdržan, ali u vezi F1-2005 je bio sav na iglama, onak sav uzbuđen...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jedva čekam utrku...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odvezao je 81 test krug i kaze da je vise nego zadovoljan, ja se kladim da ce dobiti, i to mozda ubjedljivo
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
sigurno. mene najviše kod šumahera fascinira motivacija. otkud mu? srušio je sve rekorde koji postoje(ne bit picajzle pa odgovarat na ovo) a još uvijek ima volje. svaka čast
kak odkud mu motivacija... pare...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a dobro pare...nemre ih potrošit da oće. najbogatiji je sportaš na svijetu.
Tak je, ima para više nego blata. Sve što je htio u životu, a nije puno htio, sve ima odavno.
Nisu pare. Čovjek jednostavno can't get enough. Tak kak bih ja mogao, recimo, jest Big Mac i ne zastit ga se (tako je eto već 10ak godina, i nikako da mi dosadi).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Čovjek jednostavno voli to što radi. Uživa u tome. Ma svaka mu čast, koliko god imao ja toga i protiv njega za reć, ali kapa dole...!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma ni ja nisam njegov miljenik, ali covjek radi svoj posao najbolje. sto je... (DELETED)
Zadnji uredio _DoMiNaToR_81 : 26-03-2005 u 23:27
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
OK dominator nemojmo pretjerivati, ovo s nokiom, bmw-om i sl. se ne bi baš svi složili...
ostanimo on topic s F1
OK OK OK
samo sam iznio misljenje
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
baš ga i nisi iznio![]()
jesam jesam no sam izbriso, lijepo ti pise gore iznad (DELETED)
znaci IZBRISANO
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
koristiš krivo glagolsko vrijeme...nisi "iznio mišljenje" već si "bio iznio mišljenje". hvala što si preveo deleted.![]()
![]()
dominator novi si, pa da naučiš jedno nepisano pravilo - posteve nije pristojno editirati nakon što je već netko postao nakon dotičnog posta, pogotovo ako je odgovarao na ono što je editom izbrisano...
Ok, Evo Izvinjavam Se!
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Uvijek mi je gramatika bila losija stranaIzvorno postao niten
![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
...opet vi van topica...
...on topic: ali nakon ove sprdnje sa lošim mjestom i ispadanjem, M.S. je pokvario svoj ugled,bez obzira bio on ove godine prvak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
you wish. ima više ugleda od svih ostalih skupa. na treću
Ja mislim da sumaher dobija, mad i reno nece tek tako sad da se preda... Jel neko oce da se kladi![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
uh, svaki put mi treba par minuta da shvatim što je pisac htio reći s ovim 'reno' (tak mi se frend zove), al onda skužim da je to renault...![]()
kad ne stave ljudi naglasak - renó
nego... mislim da je početak ove sezone ipak pokazao da schumi nije vanzemaljski bolji vozač od svih ostalih, nego da je tu veeeeliku ulogu imao kvalitetan ferrarijev bolid i odnos momčadi prema vozačima gdje je u ostalim momčadima dosta ravnopravniji nego odnos prema barrichelu u odnosu na schumija..
početak ove sezone je pokazao....dvije utrke....šta mogu dvije utrke pokazati?
osim da ferrari vozi bolid potpuno neprilagođen novim pravilima.osvojenih 7 prvenstava nije ništa pokazalo,ali 2 utrke jesu.
Bookmarks