ima Boga.![]()
ma pole position nije mjerilo,kad je znao Shumi sa 12mjesta doć do drugog,ili Coultard ,a ovi sa vodećih pozicija otpast,ma bumo vidli imam filing da će biti dobra trka
![]()
Fu.. Fu..
:spin": gurneš ruku van i vidiš dali pada kiša"-Blaž![]()
Zadnji uredio lili : 12-06-2005 u 20:22
ima Boga.![]()
Ajmo Kimi!!!
![]()
...hebem Renault, i Alonsa...... al dobro je, bit će bolje drugi put...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kimi
![]()
![]()
KKKKIiiiiiiimmmiii pa ovo je bilo nevjerovatno stvarno su bili odlični steta zbog montoye
stvarno sam sretan ali je i ferrari sretan bio na ovoj trci
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
montoya je konj sto je ono napravio
Izvorno postao lili
di su nam sada crvene galamđije
![]()
Evo Shumi je sa 9 na 2 mjesto!Zna on samo ga gume izdaju!
Kaj Shumi Baričelo(neznam kak se piše,a nije ni važno zna se)starta iz boxa(kaj bi rekli zadnji) i dojde 3. (ni kriv ni dužan)Montoya valjda daltonista,tak je i Mensel rekel da nije videl zastavu)( Baš..
vidim ja ima tu vozaća F1.Izvorno postao coma_zgb
Neki točno znaju što se vozaču mota po mislima i što mu iz boxa dojavljuju ili ne.
Možda nije znao kakva je situacija i nisu ga dobro obavjestili iz boxa. Mislim debilan potez ali čudno mi je pa to nebi napravio največi kreten. Mislim da je greška možda i na čitavom timu.
dobar grah daleko se čuje
jel znao da je sc na stazi? je i sta se onda isao gurati sa coulthardom (mislim)? nekuzim kako, po tebi, on nije kriv?
Ej mi može netko reć šta je bilo sa ovih 8 (il kolko već) koji su ispali, je bilo dobrokrš i lom! he he
Radio sam nešto na kompu i sjetim se tamo negdje "formule!!!" prebacim i vidim kimi vozi zadnji krug kao prvi i aj bog, za*ebo sam se...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja bi u svakoj utrci stavio onakav zid na kojem si sj*bu gumu. pa neka oni izlecu![]()
Ma nije bilo krša samo se malo Alonso s nose zabio u ovog ispred sebe,al to su promjenili.Safety car 2 puta izlazio jer su se kočnice zapalile,pa mjenjači otišli kvragu.Montoya prešel kroz crveno(pa su ga diskvalificirali)i tak bilo svašta!
![]()
Baš mi je drago zbog Kimija...
Kaj je bilo s Renaultima, nisam sve mogao gledat, učio sam za ispit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ih sta si propustio Alonso je malo udariuo u zid u krivini slavnih i iskrivo ovjes dok je vizikela(neznam kako se pise) odusto zbog kvara vjerovatno na mjenjaču.
A sad sto se tiče montoye on je znhao da ce ga kaznit ali da je postovao pravilo izasao bi zadnji....crna zastava je bila pre nstroga kazna....sto se tiče ferrarija bili su jako sretni tako da su na čistu srecu zauzeli one pozicije tako da se nemate čemu veselit ferrari je jos uvjek los![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
fisichelli je krepo mjenjac dok je bio prvi, a alonso se lagano zabio sa straznjim desnim u ogradu pa mu je krepo ovjes
Šta se Alonso zabio na 'Zidu slavnih'? (Izvorno postao booky_boy
) Šta nije negdje drugdje,u nekoj šikani? Valjda se krivo sjećam
Nije zbog toga dobio crnu zastavu. Crnu zastavu je dobio jer je izišao iz boxa na crveno svjetlo. Morao je čekat da sc prođe da bi ga pustili.Izvorno postao coma_zgb
Uf bilo je akcije.. He he zid je djelovao, ostavili su crni trag![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mene jako ljuti F1A i rastužuje Ferrari. Godina žalosti je.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
valjda ce biti bolje.....
meni je drago za Alonsa da se je zaletio u taj zid...frajer se stalno bahati,živi u nebesima u uvjerenju da je on najbolji vozač,sad mu se to odbilo od glave,i onaj Briatore,baš mi je bilo drago ga vidjet onakvog sje*anog u boksu...
Ferrari živi vječno !
Mess with the best,die like the rest ! ! !
adje procitajte malo o novim mogucim pravilima http://www.formula1.com/news/3175.html
mislim da su neka losa jer smanjuju cjelokupni napredak u tehnici
Bookmarks