Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89

Tema: W800i

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SE K800 napokon! K510
    Operater
    VIP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da dodam. Ja cu vise poludit od ovog mobitela. Tolko ga dugo hocu, al nikako da ga dobe u vipu.
    Navodno svako malo dodju 2-3 komada, ali odu isti dan. Zamolim sluzbu za korisnike da mi rezerviraju jednog, da cu se zaletit u roku od pol sata do njega, ali ne, gospodine, nema protekcije. Pa ni ne zelim protekciju, samo ga zelim vise kupit!!!
    Od 12. mjeseca ga trazim i vec mi je propalo 5000 vip.club bodova jer ga nije bilo , i eto, svaki dan zovem sluzbu za korisnike i nista...
    Ma koma. Stvarno sam razocaran.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Nokia 6680, SE W800
    Operater
    VIP, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao refugee
    Samo da dodam. Ja cu vise poludit od ovog mobitela. Tolko ga dugo hocu, al nikako da ga dobe u vipu.
    Navodno svako malo dodju 2-3 komada, ali odu isti dan. Zamolim sluzbu za korisnike da mi rezerviraju jednog, da cu se zaletit u roku od pol sata do njega, ali ne, gospodine, nema protekcije. Pa ni ne zelim protekciju, samo ga zelim vise kupit!!!
    Od 12. mjeseca ga trazim i vec mi je propalo 5000 vip.club bodova jer ga nije bilo , i eto, svaki dan zovem sluzbu za korisnike i nista...
    Ja sam svoj isto nabavio na bodove, nije ga bilo niti u jednom od Vip centara, ali zato sam nakon dulje potrage nasao u Hama centru u Dubravi (vip.partner) - zadnji primjerak u ovom dijelu Hrvatske ocito!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao refugee
    U T-Mobile za korisnike VPN oko cca 2.000 Kuna.Pa ako imas nekoga tko koristi VPN neka ti ga kupi.Dobijes CD, USB kabel, slusalice i karticu od 512MB

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    V600
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    U T-Mobile za korisnike VPN oko cca 2.000 Kuna.Pa ako imas nekoga tko koristi VPN neka ti ga kupi.Dobijes CD, USB kabel, slusalice i karticu od 512MB
    ja bi molio takve, bilo VPN korisnike, bilo one na VIP bodove ako su voljni i imaju mogućnost kupiti da mi se jave...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Komentari na slike - W800i by "gog"
    By lili in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 12-10-2005, 18:58
  2. samsung d600 vs motorola v3x vs SE w800i
    By sonyck in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 22-08-2005, 09:26

Bookmarks

Pravila postanja