Ne, dovoljna ti je samo garancija.
Ne, dovoljna ti je samo garancija.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Samo da dodam. Ja cu vise poludit od ovog mobitela. Tolko ga dugo hocu, al nikako da ga dobe u vipu.
Navodno svako malo dodju 2-3 komada, ali odu isti dan. Zamolim sluzbu za korisnike da mi rezerviraju jednog, da cu se zaletit u roku od pol sata do njega, ali ne, gospodine, nema protekcije. Pa ni ne zelim protekciju, samo ga zelim vise kupit!!!
Od 12. mjeseca ga trazim i vec mi je propalo 5000 vip.club bodova jer ga nije bilo , i eto, svaki dan zovem sluzbu za korisnike i nista...
Ma koma. Stvarno sam razocaran.
Ja sam svoj isto nabavio na bodove, nije ga bilo niti u jednom od Vip centara, ali zato sam nakon dulje potrage nasao u Hama centru u Dubravi (vip.partner) - zadnji primjerak u ovom dijelu Hrvatske ocito!Izvorno postao refugee
![]()
U T-Mobile za korisnike VPN oko cca 2.000 Kuna.Pa ako imas nekoga tko koristi VPN neka ti ga kupi.Dobijes CD, USB kabel, slusalice i karticu od 512MBIzvorno postao refugee
ja bi molio takve, bilo VPN korisnike, bilo one na VIP bodove ako su voljni i imaju mogućnost kupiti da mi se jave...Izvorno postao RAUL
Bookmarks