Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89

Tema: W800i

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesuje me da li su i w800 telefoni podlozni customizaciji od pojedinih mreza (vodafone, o2, orange, t-mobile) ili uvijek dolaze cisti, tj. fabricki.Namjeravam svoj k750 zamijeniti za w800, ali da li i njih ima sa onim vodafone sranjem ili ipak ne, jer hocu da mogu upgredati software telefona, a da nemam problema s tim.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao woody
    Interesuje me da li su i w800 telefoni podlozni customizaciji od pojedinih mreza (vodafone, o2, orange, t-mobile) ili uvijek dolaze cisti, tj. fabricki.Namjeravam svoj k750 zamijeniti za w800, ali da li i njih ima sa onim vodafone sranjem ili ipak ne, jer hocu da mogu upgredati software telefona, a da nemam problema s tim.
    Ja sam svoj W800i kupio u T-Comu bez pretplate i ikakve pogodnosti znaci samo aparat i djubrad su stavili svoj software i zakljucali telefon za samo 098 korisnike.
    Takvo sto se ne bi smjelo daogadjati ali eto kod nas ima svasta.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Nokia 6680, SE W800
    Operater
    VIP, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao woody
    Imat ces problema. Moj W800 kupljen u Vipu nema Vodafoneove ikone i ima normalan meni, ali umjesto "Internet" pise "Vodafone live!" (na jednoj ikonici na displayu). Dakle, ima dijelove Vodafoneovoga softa unutra.

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, nabavio sam konacno i W800, prezadovoljan sam, nikakvih greskica ili kocenja nema, sve radi prefektno i zasad ne primjecujem da je software modifikovan.Medjutim ima jedna stvar koju sam primjetio, a to je da kada slusam mp3 preko playera (ili slusalice ili eksterno) zvuci odlicno, medjutim ukoliko me neko nazove, mp3 zvuci kao da nema niskotonaca tj. basa, glasan je i cist, ali jednostavno zvuk je nekako "tanji".Software mi je R1N035, pa me interesuje ima li jos neko slicno iskustvo i da je to primjetio.Mozda se nesto moze podesiti , mada sumnjam ili je do softwarea, pa trebam update, jer vidim da je na novom softwareu poboljsano nesto kao low audio issue???Mozda je bas to???Ili se odnosi na nesto drugo??
    Ako zna neko nesto, neka napise.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Komentari na slike - W800i by "gog"
    By lili in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 12-10-2005, 18:58
  2. samsung d600 vs motorola v3x vs SE w800i
    By sonyck in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 22-08-2005, 09:26

Bookmarks