Hvala svima koji su "pomogli", ali evo ako nekoga zanima kako rjesiti gornji problem treba napravit sljedece: (pazi sad kak je ovo komplicirano) pokrenut bilo koji unlock program, i unlockati mob.... i to bi bilo to.
Mislim da sam ubio telefon s predumišljajem. Dakle nakon sto sam na svoj C45 stavio softvare v36, na netu sam naso ver50, posto je ona bila .bin, ja sam ju pomocu unisiemensa v4.0 prebacio na mob, i sad ga nemogu upalit (pise wrong software), probo sam ponovo stavit neki stariji software, ali i dalje ne radi, pa me zanima KAJ DA RAAADIIIMMM?????
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
Hvala svima koji su "pomogli", ali evo ako nekoga zanima kako rjesiti gornji problem treba napravit sljedece: (pazi sad kak je ovo komplicirano) pokrenut bilo koji unlock program, i unlockati mob.... i to bi bilo to.
since 2002.
A kaj misliš da neko dežura na forumu za one koji ne znaju kaj napravit. Malo strpljenja ne bi škodilo.Poslao: DacMan
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tako je... no glavno da si skužio sam, a to je ono što vrijedii naravno da ti mob sad radi!!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
kako ga lijepo spustiPoslao: Sljaka
A kaj misliš da neko dežura na forumu za one koji ne znaju kaj napravit. Malo strpljenja ne bi škodilo.![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Iskustvenjak...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Aj vi probajte da vam mob ne radi 4, 5 sati, a vi nemate pojma kaj napravit...........
since 2002.
...odemo kupit' novoga...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Da je bilo 4-5 dana još kako tako , ali ovoPoslao: DacMan
Aj vi probajte da vam mob ne radi 4, 5 sati, a vi nemate pojma kaj napravit...........![]()
Da nisi malo paničar ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
malo vise
since 2002.
Je je znam ja Zagorce , kladim se da se u tih par sati zagubila klapa s demižonom. Imaš prav to je za paniku sasvim te razmem.Poslao: DacMan
malo vise
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
asu zajeba si nesto s eeprom, jer verzije softwarea smis samo nadogradivat, ali ne i spustat (osim ako to ne znas). a jesi siguran da si odabra pravu verziju za svoj mobitel?
najbolje ti je da odes u servis!!
pozdrav
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ne lazi, prosli tjedan sam bez problema spustio sa ver38 na ver31
since 2002.
Postoji način , ali nije preporučljivo za svakoga.Poslao: DacMan
ne lazi, prosli tjedan sam bez problema spustio sa ver38 na ver31
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks